Walnut Oil Fordele

February 19 by admin

Valnød olie er et mysterium for de fleste forbrugere, for en verity af grunde. Ikke alene er det dyrere at købe, men det giver ikke de samme resultater, når de anvendes i madlavningen. Valnød olie har også en kort holdbarhed, før ødelægge. Det giver også off en nuttier smag end de fleste olier, så det kan påvirke smagen af ​​fødevarer. Valnød olie har en bred vifte af anvendelser både madlavning og som en sundhedsmæssig fordel.

Madlavning

Valnød olie er ofte bedst bruges, når blande opskrifter til dypning saucer, dressinger til salater, pasta eller andre kolde prepped retter. Olien har tendens til at indgyde sig med en bitter kvalitet når kogt ved høj temperatur og ofte udsletter dens nøddeagtig smag. Valnød olie kan også anvendes som en fedt komponent til pander ved bagning. En uåbnet flaske valnød olie kan holde sig frisk i op til tre år, men efter åbning, kan vare mindre end et år.

Ikke-Cooking

Selvom sine kulinariske anvendelser er begrænset, valnøddeolie er også populært blandt folk, der arbejder i massage branchen. Kombineret med andre aromatiske olier, er valnød olie anses for at have visse beroligende kvaliteter. Olien er hurtigtørrende, hvilket ofte har tendens til at efterlade en persons hud følelse mindre fedtet. Til hudpleje, er valnøddeolie ofte bruges til fugtgivende og til behandling af rynker, især fordi det er en umættet fedt. Valnød olie har været en gennemprøvet faktor i bekæmpelsen svampeinfektioner, vorter, eksem og psoriasis.

Sundhed

Nylige medicinske undersøgelser tyder valnød olie indeholder ellagsyre, en aktiv antioxidant, der kan virke afskrækkende mod visse kræftformer. Valnød olie indeholder også mineraler mangan, melatonin, og kobber. Medicinske undersøgelser tyder også valnøddeolie kan ofte lavere visse niveauer af endothelin, som er en førende årsag til hjertesygdom.

Related Articles