Voksne Børn af slagtilfælde syge kan vise tegn på Brain Aging, Too

March 31 by admin

Voksne Børn af slagtilfælde syge kan vise tegn på Brain Aging, Too


Mange voksne, hvis forældre fik et slagtilfælde, før 65 år erfaring vaskulære ændringer og hjerne aldring som midaldrende, der kan gå forud et slagtilfælde, en ny undersøgelse fund.

Den omfattede næsten 1.300 deltagere med en gennemsnitsalder på 61 som gennemgik MR hjerneskanninger at vurdere deres hjerne sundhed, herunder total hjerne volumen, mængden af ​​hvide substans læsioner og andre tegn på ældning eller beskadigelse hjernevæv.

Deltagerne også undergik tests for at vurdere forskellige mentale evner, herunder verbal hukommelse, abstrakt ræsonnement, verbal indlæring og visuospatial hukommelse, som er evnen til at huske objekter præsenteres visuelt.

Undersøgelsen skulle præsenteres onsdag på den amerikanske Stroke Association møde i New Orleans.

Næsten 10 procent af deltagerne havde en eller begge forældre, der har lidt et slagtilfælde før alder 65. Strokes opstår, når blodtilførslen til hjernen ophører.

Scanningerne viste disse afkom havde en højere mængde af hvide substans læsioner, svarende til en forskel på næsten tre år i hjernen alder, siger forskerne i en forening pressemeddelelse.

En opfølgning på omkring seks år fandt de var også den mest sandsynlige til at udføre dårligt i test af visuospatial hukommelse og var mere tilbøjelige til at have en forværring af udøvende funktion, som kontrollerer opmærksomhed og evnen til at planlægge.

Men efter at have en forælder, der har lidt et slagtilfælde før alder 65 ikke påvirke en persons samlede hjerne volumen eller verbal hukommelse, abstrakt ræsonnement og verbal læring.

Fordi denne undersøgelse blev præsenteret på en medicinsk møde, bør de data og konklusioner ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Related Articles