Vitaminer til ankel smerter

June 26 by admin

De fleste almindelige ankel smerter kan behandles og helbredes, hvis fanget tidligt. Det er vigtigt ikke afvise ankel smerter som betingelser, der forårsager smerten kan forværre over tid. Stammer og forstuvninger udgør en stor del af ankel smerter klager. Vitaminer og mineraler kan styrke ankler og holde problemer og smerter i skak.

Betydning

Forstuvninger, stammer og andre ankelskader bør altid kontrolleres af en læge. Selv om mange mennesker kan forsøge selvstændige medicinerer med over-the-counter smertestillende medicin og isposer, vil en læge ordinere et behandlingsforløb, hvile, og rådgivning for at forhindre yderligere og fremtidig skade.

Overvejelser

Calcium hjælper til at opbygge stærke og sunde knogler. Passende calcium indtag beskytter mod modtagelighed for forstuvning, stamme, pauser og ledsmerter.

Fungere

D3-vitamin er et væsentligt element i at opbygge og vedligeholde sunde knogler. Calcium kan ikke optages uden vitamin D3, og knogletab, kan svækkede knogler og ledsmerter resultere. Optimale resultater opnås, når calcium og vitamin D3 er kombineret.

Fordele

Vitamin E sænker C- receptorer og minimerer ledsmerter ifølge en 20 Jul 2009, online artikel i Health Day af US News and World Report. Vitamin E virker som en naturlig anti-inflammatorisk, reducere inflammation, smerte og stivhed.

Forebyggelse

Vitamin C, et anti-inflammatorisk og antioxidant, hjælper genopbygge beskadiget væv. Vitamin C er nødvendig for at gøre kollagen, protein for væv og brusk. Disse alle hjælp pude og afbøde virkningerne på kroppens led.

Indsigt

Omega-3 essentielle fedtsyrer-syrer også fungere som et anti-inflammatorisk og bidrage til at mindske smerter, hævelse og ledsmerter. Omega 3 fedtsyrer findes i laks, tun, hørfrøolie, valnødder, broccoli, kål, sennepsfrø, hindbær og jordbær.

Related Articles