Virkningerne af Beta Sitosterol på prostatakræft

July 20 by admin

Der er mange behandlinger til rådighed for prostatacancer. Både sygdommen og behandlingerne har en høj forekomst af ubehagelige bivirkninger som urindysfunktion. Nogle mænd henvender sig til alternative behandlingsformer. Beta Sitosterol er en plantesterol der har vist som nyttigt med symptomer på prostatakræft og kan hjælpe i behandlingen.

cellevækst

Beta sitosterol er blevet vist at inhibere væksten af ​​prostatacancerceller. Det kan endda ødelægge cellerne gennem proteinphosphatase.

Betændelse

Der har været en korrelation mellem reduktion af inflammation og anvendelse af beta sitosterol. Inflammation er et problem i at kontrollere prostatakræft og dens symptomer.

Urinary Flow

Brugen af ​​beta sitosterol er blevet undersøgt og anvendt i Europa i det sidste århundrede for at forbedre urin flow. Prostata kræftpatienter kan drage fordel af beta sitosterol hjælp med urininkontinens og haster.

dysuri

Dysuri er smertefuld eller vanskelig vandladning. Det er et problem for patienter med prostatacancer og beta sitosterol er anvendelig til forebyggelse den.

Overvejelser

Beta-sitosterol kan være meget nyttigt for patienter med prostatacancer. Der har imidlertid ikke været nok bevis for, at det kan helbrede kræft. Det skal bruges i forbindelse med ordineret medicin tilses af en læge.

Related Articles