Vinter dødvande fik dig ned? Her er hvordan man hoppe tilbage

February 7 by admin

Vinter dødvande fik dig ned?  Her er hvordan man hoppe tilbage


For nogle mennesker en ændring i sæsonerne kan udløse et tab af energi eller endda klinisk depression, ifølge en ekspert, der beskriver, hvordan man håndtere vinterdepressioner.

Betingelsen er forårsaget af ændringer i omgivelsernes lys, siger Dr. Dan Iosifescu, direktør for Mount Sinai affektive sindslidelser og angst Program i New York City.

"En kirtel i vores hjerne giver et tidssignal, baseret på mængden af ​​omgivende lys, til forskellige dele af kroppen. Ligesom en metronom, kirtlen reagerer på signaler fra lys og bruger disse signaler at orkestrere dag / nat cyklus," han sagde i en Mt. Sinai pressemeddelelse. "Omgivende lys hjælper vores hjerne bestemme, hvornår vores krop har brug for at være aktive mentalt og fysisk, og når vores krop har brug for at hvile. Denne cyklus er smidt ud, når dagene bliver kortere og mørkere."

Iosifescu tilbudt følgende tips til at hjælpe folk med at overvinde vintertræthed:

  • Brug ekstra lys. Tænd alle lysene til at hjælpe dig vågne op om morgenen. I mere alvorlige tilfælde af depression, en lys terapi boks, som simulerer naturligt lys, kan anvendes i 30 minutter hver dag. Under en gåtur udenfor på en særlig solskinsdag kan også hjælpe.
  • Motion. Arbejder ud kan hjælpe med at lette depression og forbedre folks stemninger. Få mindst 30 minutters kraftig motion, mindst tre gange om ugen.
  • Hold dig til en rutine. Må ikke sove over eller undgå udendørs, fordi det er koldt udenfor. Det er vigtigt at bevare din normale søvn tidsplan og fortsætte med at lægge planer og prøve nye aktiviteter.
  • Overvej kosttilskud. Forskning viser, at omega-3 fedtsyrer kan hjælpe kamp depression, siger Iosifescu. Anden over-the-counter retsmidler såsom perikon kan også have antidepressive virkninger.
  • Tal med din læge. Seasonal Affective Disorder kan forveksles med en mere alvorligt tilfælde af depression. Besøg din læge, hvis du har symptomer, der er alvorlige og vare i mere end et par uger.

Related Articles