Video Game "Addiction" Bunden til depression, angst i Kids

August 19 by admin

Video Game "Addiction" Bunden til depression, angst i Kids


Video spil afhængighed blandt børn og teenagere kan føre til udvikling af psykiske lidelser som depression, siger forskerne.

Den nye undersøgelse viser, at børn, der er mere tilbøjelige til at blive afhængige af videospil (som forskerne kalder "patologisk" video gaming) er dem, der bruger en masse timer på at spille disse spil, har problemer med at montering i med andre børn og er mere impulsive end børn, der ikke er afhængige. Når afhængige videospil, var mere tilbøjelige til at blive deprimerede, angste eller har andre sociale fobier børn. Ikke overraskende børn, der blev hooked på videospil så også deres skolepræstationer lide.

"Hvad vi har kendt fra andre undersøgelser, er, at videospil afhængighed ligner andre former for afhængighed. Men hvad var ikke klart var det, der kommer før hvad. Gaming kan være et sekundært problem. Det kan være, at børn, der er socialt akavet, som ikke gør sig godt i skolen, bliver deprimerede og derefter tabe sig i spil. Vi har ikke rigtig kendt, hvis gaming er vigtig i sig selv, eller hvad sætter børn i risiko for at blive afhængige, "siger Douglas A. Gentile, lektor i psykologi ved Iowa State University i Ames.

Ikke kun gjorde undersøgelsen afslører risikofaktorer for patologisk spil, "den virkelige overraskelse kom fra ser på resultaterne, fordi vi havde antaget depression kan være det egentlige problem," forklarede Gentile. "Men vi fandt, at i børn, der begyndte gaming patologisk, depression og angst værre. Og når de stoppede gaming, depressionen løftet. Det kan være, at disse lidelser [sameksisterer], men spil ser ud til at gøre problemet værre. "

Resultaterne af undersøgelsen blev udgivet online og vil blive offentliggjort i spørgsmålet om Pediatrics februar.

Undersøgelsen omfattede 3.034 børn og teenagere fra Singapore; 743 var i 3. klasse, 711 i 4. klasse, 916 i 7. klasse og 664 i 8. klasse. Børnene kom fra seks folkeskoler og seks gymnasier. Fem af de skoler, der deltager var alle-drenge skoler. Næsten 2.200 af undersøgelsens deltagere var mænd.

Børnene - dog ikke deres forældre eller lærere - blev undersøgt årligt fra 2007 til 2009.

Eighty-tre procent af undersøgelsens frivillige rapporterede spille videospil nogle gange, og en anden 10 procent sagde, at de havde spillet computerspil i fortiden. Den gennemsnitlige tid brugt at spille videospil var omkring 20,5-22,5 timer om ugen.

Men Gentile påpegede, "En masse video spil er ikke det samme som en afhængighed. Nogle børn kan spille en masse uden at have en effekt på deres liv. Det er, når du ser andre områder af dit barns liv lider at det kan være afhængighed. Forældre måske bemærke, at et barn ikke har de samme venner mere, eller at han bare sidder på sit værelse spille videospil hele tiden. Eller kan der være et fald i skolernes resultater, "sagde han.

I denne undersøgelse omkring 9 procent af børnene i undersøgelsen betegnes som værende patologiske video gamere, og Gentile sagde, at antallet er nogenlunde i overensstemmelse med den amerikanske befolknings sats på patologisk spil.

At spille videospil mere end 30 timer om ugen, mangel på social kompetence, mindre end gennemsnittet empati og større impulsivitet alle bidraget til den afhængighed, fandt forskerne.

Gentile siger forskerne er ikke sikker på, hvordan gaming bidrager til depression, angst og andre sociale fobier, men i denne undersøgelse, "gaming forud for depression. Vi ved ikke, om det er virkelig kausal, men gaming har en effekt på dets ejer, og du kan ikke bare ignorere spil og behandling af depression, "sagde han.

Selvom patologisk video gaming synes at dele en række karakteristika med andre afhængighedsskabende adfærd, såsom ludomani, forskerne bemærkede, at "patologisk gaming" er endnu ikke et etableret psykisk lidelse.

"Kom stærkt involveret med videospil kan blive vanedannende, og forældrene skal være forsigtig med, hvor mange timer børnene spille," siger Dr. Richard Gallagher, direktør for Parenting Institute på New York University Child Study Center i New York City.

"I denne undersøgelse, ser det ud til børn med mindre end 19 timer om ugen ikke blive involveret i patologisk spil, så ikke mere end to timer om dagen," foreslog han.

Men Gallagher understregede også, at tid brugt spiller er mindre vigtig end den virkning, at spil har på dit barn. "Hvis de er tiltrukket af spil, så meget, at de ikke får involveret i andet eller de taler om spil og taler ikke om noget andet, der kan være et problem," sagde han.

Både Gallagher og Gentile sagde den konstatering, at videospil kan føre til dårligere skole ydeevne skyldes sandsynligvis den tid gaming. "Gaming tager væk tid, der kunne bruges på aktiviteter, der har pædagogisk fordel," Gentile sagde.

Gentile anbefaler også ikke mere end to timer om dagen på "skærm tid," i overensstemmelse med den amerikanske Academy of Pediatrics 'retningslinjer. Og, skærm tid omfatter TV, computer, videospil og selv de nyeste musikafspillere og smartphones, der har computer-lignende funktioner.

Related Articles