vestibulær Hyperfunktion

May 1 by admin

vestibulær Hyperfunktion


Det vestibulære system er den del af hjernen, der blandt andet, kan du stå oprejst, holde balancen og bevæge sig gennem dit miljø. Det akkumulerer oplysninger fra en lang række kilder, såsom dine indre øre, øjne, muskler, fingerspidser og sensorer på puder af dine fødder. En fejl i dette system kan give så forskellige problemer som vanskeligt at holde balancen, panikanfald, skæren tænder, hånd vinke, svært afføring og faglige problemer.

Definition af Hyper

Præfikset "hyper" i medicinske termer betyder overdreven, overaktiv eller fungerer med en hastighed større end normalt.

første symptomer

Så vestibulære hyperfunktion betyder, at denne del af din hjerne arbejder for hårdt. En af de mest almindelige symptomer på denne lidelse er, at du bliver svimmel. Det vestibulære system koordinerer din vision til stabilitet og hyperfunktion kan betyde, at du har sløret syn, som igen gør du føler dig svimmel.

sekundære Symptomer

Den svimmelhed og sløret syn forårsaget af fejl i vestibulære system kan så have den sekundære bevirker panikanfald. Du kan føle som om du spinde rundt og kan ikke styre dine bevægelser. Denne betingelse fortsætter, selvom du hvile dit hoved eller ligge ned.

Diagnose

Det vestibulære system er ikke en, som du ofte bevidst tænke over. Hvis du har en smerte i ryggen kan du beskrive den type smerte, fortælle lægen, hvor det er placeret, og hvordan det forringe din normale ydeevne. Med den vestibulære system er langt mindre sandt. Forsøger at beskrive din svimmelhed eller desorientering kan være svært. Du er mindre specifikke og dermed tilbyde lægen en bredere vifte af muligheder for at udforske. En hjælp er, at det vestibulære system har en højre og venstre led, og det din svimmelhed er mere accentueret ved bevægelse eller hovedet i en retning, dette hjælper med diagnosen.

Behandling

Selvom behandlinger strålebehandling har været forsøgt for nogle vestibulære problemer den mest almindelige behandling er en form for motion regime til at hjælpe med at reducere symptomerne. Dette omfatter muskel koordination i øjnene for at reducere sløring og øvelser i resten af ​​kroppen til at hjælpe med at reducere ustabilitet.

Prognose

Fra 2010 er der ingen medicinsk kur mod vestibulære funktionsfejl. Den bedste mulighed tilbydes er rehabiliterende øvelser for at hjælpe patienten vende tilbage til et liv så normalt som muligt.

Related Articles