Ved korte Kids, ingen mangel på selvværd

October 29 by admin

Ved korte Kids, ingen mangel på selvværd


For forældre, der bekymrer, at deres korte barn vil blive psykisk skadet fra nådesløse drilleri, en ny undersøgelse giver forsikring om, at der sandsynligvis ikke vil være nogen varige virkninger fra enhver eksponering for korte vittigheder.

Undersøgelsen, som er indeholdt i spørgsmålet om Pediatrics i september, fandt, at korte børn rapporteret bliver drillet kun lidt mere end deres jævnaldrende, men sådan drilleri syntes ikke at påvirke deres popularitet eller relationer til andre børn. Og var ikke mere tilbøjelige end deres jævnaldrende til at have symptomer på depression korte børn.

"Kernen i vores undersøgelse er, at forældre og børnelæger skal beroliget af dette," sagde undersøgelse forfatter Dr. Joyce Lee, en assisterende professor i pædiatrisk endokrinologi ved University of Michigan i Ann Arbor. "For børn under 10 pct.-fraktilen [på standardiserede vækst diagrammer], der ikke synes at være nogen væsentlige resultater i form af popularitet eller i peer repressalier rapporteret af lærerne."

Lee og hendes kolleger foretog denne undersøgelse, fordi mange forældre er bekymrede, når deres børn ikke vokser i samme takt til deres jævnaldrende. Når medicinske tilstande er blevet udelukket, forældre ofte bange for, at være betydeligt kortere end andre børn på samme alder får langvarige sociale eller psykologiske virkninger på deres børn, ifølge undersøgelsen.

Denne bekymring kan tilskynde forældre til at bede om, at deres børn får væksthormoner, selv når de ikke medicinsk indikation.

Lees undersøgelse omfattede 712 sjette gradere, der var en del af National Institute of Child Health and Human Development Study of Early Child Care og ungdomsudvikling. De data, der indgår oplysninger fra både lærernes og børns opfattelse af peer repressalier eller drilleri. Den omfattede også foranstaltninger af depression, optimisme, popularitet og social støtte fra kolleger.

Ifølge Lee, fandt forskerne var der virkelig ingen forskel mellem korte børn og højere dem. Den ene faktor, hvor kortere børn scorede lidt højere var i selvrapportering af peer repressalier. Men lærerne viste ingen forskel i peer repressalier.

Lee sagde, at lærerne måske glip af nogle af drilleri, eller at børn kan fokusere mere på drilleri. Desuden kan korte børn føler som om de bliver plukket på alene på grund af deres højde. Den gode nyhed er dog, at selv med lidt højere niveauer af rapporteret drilleri, de kortere børnene var stadig lige så populær og havde støtte fra deres jævnaldrende, og syntes ikke deprimeret eller mindre optimistiske på grund af drillerier.

Som børn bliver ældre, siger i syvende eller ottende klasse, kan de unge teenagere har en hårdere tid, hvis de er mindre, siger Lee. "Ungdommen er et bestemt tidspunkt, hvor du har en masse af forskelle i vækst, og man kunne forudsige det ville være lidt mere vanskelig tid, hvis du er af kort statur," bemærkede hun.

Dr. Jennifer Helmcamp, en børnelæge på Scott & White Healthcare i Temple, Texas, sagde hun troede den nye undersøgelse "er en meget hjælpsom artikel for forældrene. Det viser, at selv når drillet, alle børn temmelig meget kommer ud den samme for niveauer af popularitet, accept af fagfæller og adfærdsmæssige problemer. "

Helmcamp forklarede, at der er tre typer af korte statur: familiære, forfatningsmæssige og systemiske. Familiær er højden gået ned med dine forældre. Hvis begge forældre er korte, så er det sandsynligt, at barnet vil være for. Forfatningstraktaten er, når børnene er sene bloomers, og de kan ikke få en betydelig vækst Spurt indtil udgangen af ​​gymnasiet. Systemisk er, når der er medicinske grunde til korte statur, og disse ofte kan behandles, sagde hun.

"Hvis du har fået familiær eller forfatningsmæssige kort statur, kan du være forsikret om, at sociale resultater vil være på niveau,« Helmcamp sagde.

Hvis du er på alle bekymret for dit barns højde, Helmcamp sagde, du skal drøfte det med dit barns børnelæge, der kan fortælle dig, om dit barn har brug yderligere vurdering.

Related Articles