US Voksen Rygning Rate falder til nyt lavpunkt: CDC

March 22 by admin

US Voksen Rygning Rate falder til nyt lavpunkt: CDC


Færre amerikanske voksne ryger cigaretter end nogensinde, sagde sundhed embedsmænd.

Faktisk har antallet af cigaretrygning faldet fra omkring 21 procent i 2005 til 18 procent i 2013. Det betyder, at antallet af cigaretrygere faldt 45100000-42100000, på trods af den voksende befolkning, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse (CDC).

Men "vi har stadig lang vej at gå, og hvis vi ikke bøje kurven ned hurtigere, over 5,5 millioner børn, der er i live i dag, vil dø for tidligt af tobaksrelaterede sygdomme," siger Dr. Tim McAfee, direktør for CDC kontor på rygning og sundhed.

Rygning er en stor - og modificerbare - risikofaktor for død og sygdom, siger han.

"Rygning har en stor indflydelse på folks liv," McAfee sagde. "Hvis du er en ryger, du er i risiko for at dø 11 til 12 år tidligere, end hvis du ikke er ryger," sagde han.

Selvom rygning er en 50-årig lav, i nogle grupper er andelen af ​​rygere er højere end gennemsnittet, McAfee sagde.

"Førende pakken, cigaret brug er højest blandt dem under fattigdomsgrænsen på næsten 30 procent i forhold til 17,8 procent i den almindelige befolkning," sagde han.

Andre grupper, der fortsætter med at ryge ved højere end gennemsnittet er mindre uddannede, amerikanske indianere / Alaska Indfødte, mænd, mennesker, der bor i det sydlige eller Midtvesten, folk, der har et handicap, mennesker med psykiske problemer, de, der misbruger narkotika eller alkohol, og folk, der er lesbisk, bøsse eller biseksuel, McAfee sagde.

Tobak virksomheder målrette nogle af disse grupper, siger han.

"Især blandt lesbisk / bøsse / biseksuelle samfund og mennesker med stofmisbrug, er der tegn på, at, i årtier har tobaksindustrien bevidst forfulgte markedsføring rettet mod disse sårbare befolkningsgrupper," sagde han.

McAfee sagde effektive strategier, der reducerer rygning omfatter forhøjer prisen på cigaretter, øge cigaretafgifterne og passerer flere rygeforbud. Desuden uddannelse, anti-rygning mediekampagner og bedre adgang til tobak rygestop-programmer er afgørende, siger han.

Hovedparten af ​​byrden for at skære rygning falder på stater, men de bruger mindre end 2 procent (omkring $ 500 millioner) af det 25 milliarder dollars de får fra skatter tobak og tobak afvikling på anti-rygning programmer, sagde han.

Rapporten blev offentliggjort online 26 november i sygelighed og dødelighed Ugentlig rapport.

Susan Liss, administrerende direktør for kampagnen for tobak-Free Kids, sagde: "Det er ikke overraskende, at der ikke har været mere nylige fremskridt. Stater har skåret og alvorligt underfinansierede forebyggelses- og rygestop tobak. Derudover fremskridt på statsligt niveau i vedtage højere skatter tobaksvarer og rygeforbud er aftaget meget. "

Still, det meste af nyheder fra ny rapport var god. Ifølge data, har ikke kun antallet af rygere er faldet, men dem, der ryger, ryge mindre.

Forskerne fandt, at andelen af ​​dem, der ryger hver dag faldt fra 81 procent i 2005 til 77 procent i 2013. Hertil kommer, at antallet af rygere, der ryger kun på nogle dage steg fra 19 procent i 2005 til 23 procent i 2013.

Det gennemsnitlige antal cigaretter røget hver dag faldt også fra 17 i 2005 til 14 i 2013 hedder det i rapporten.

Desuden er antallet af rygere, der røget 20-29 cigaretter om dagen er faldet fra 35 procent i 2005 til 29 procent i 2013. Og antallet der røget færre end 10 cigaretter om dagen steg fra 16 procent i 2005 til 23 procent i 2013, forskerne fundet.

Dr. Norman Edelman, seniorkonsulent til videnskabelige anliggender ved American Lung Association, sagde, at det er væsentligt, at rygere ryger mindre.

"Det betyder, at vi ikke står tilbage med hardcore rygere, der skal have deres pakke om dagen eller mere," sagde han. "Det tyder på, at der stadig er plads til at sænke rygere."

Related Articles