Urter til hudpleje

October 16 by admin

Urter til hudpleje


Urter har været anvendt til behandling hud og medicinske problemer i århundreder. Meget af moderne medicin er blevet opdaget gennem anvendelsen af ​​urter. Urter giver også alternative måder at forbedre din huds skønhed uden dyre ture til hudlæge eller spa.

Forberedelse

For at forberede urter til huden bruger en tinktur, infusion, afkog, komprimere eller creme bruges. Forbered en tinktur ved at placere 4 oz. af tørrede urter i et glas krukke, tilføjer 2 kopper vodka, forsegling med en stram låg, og forlader i 2 uger. Ryst krukken hver par dage. Når tiden er gået, belaste urter fra vodka, og opbevar i en mørk farvet flaske i op til 2 år. Opret en infusion ved udblødning 1½ tsk. af tørrede urter, eller 2½ tsk. af friske urter i 1 kop kogende vand i 10 til 15 minutter. Si urter og butik for op til 24 timer. En afkog bruges ofte til frø og bark. Forbered en afkog ved at tilføje 1½ tsk. af urter, frø, eller bark for hver kop vand. Blandingen bringes i kog, derefter lavere til en simre i 10 minutter. Stamme og holde i op til 24 timer. Forbered en komprimere ved iblødsætning en klud i et varmt afkog og vride ud den ekstra vand. Så gælder på huden. For nemt at gøre creme, købe en vandbaseret uparfumeret creme. Tilsæt 2 ounce af urter for hver 10 ounce af creme. Blandingen koges i 25 minutter, og vil belaste mens den stadig er varm. Når creme er afkølet, returnere den til den originale beholder og etiket.

hudsår

Birch, calendula, kamille og troldhassel er et par af de almindeligt anvendte urter til hudsår. Brug birk som en infusion vask for at desinficere sår og behandle betændt hud. Calendula er en anti-inflammatorisk og anti-mikrobiel. Påfør det som en tinktur for solskoldning og rød, irriteret hud. Doseringen er 20 dråber tilsat til 4 oz. vand. Det amerikanske National Library of Medicine, at, mens ikke nok forskning er blevet gjort til at levere afgørende beviser, er forbedring blevet rapporteret af patienter, der anvender det til at behandle hudirritation fra stråling. De advarer også, at dem, der er allergiske over for ragweed, krysantemum, morgenfruer og tusindfryd er mere tilbøjelige til at have en allergisk reaktion på calendula. Kamille er kendt for sine beroligende egenskaber, og er også en effektiv antiseptisk. Anvendes som en infusion vaske det er godt for solskoldning, milde forbrændinger, varme udslæt og hovedbund irritationer. Witch hazel er meget udbredt i den kosmetiske industri, fordi det er en astringerende og anti-inflammatoriske. En kompres af troldnød kan anvendes til behandling af insektbid og blå mærker.

Kosmetiske anvendelser

Yarrow blomster, citronmelisse og salvieblade er populære valg til hudpleje. Yarrow blomster er en astringerende anvendes til deres helbredende og lindrende virkninger på hud og hår. Yarrow blomster tone og styrke hud, og er en god behandling for fedtet problematisk hud. Brug røllike blomster som en creme eller infusion i et badekar, iblødsætning for ikke mere end 20 minutter. Citronmelisse er også en astringerende og som en komprimere er en beroligende ansigt toner. En damp ansigtsbehandling af citronmelisse infusion er også en vidunderlig middel mod træt og følsom hud. Ifølge University of Maryland Medical Center har citronmelisse vist sig at hjælpe i helbredelsen af ​​herpes sår. Sage blade, en krydderurt findes i mange køkkener, kan hjælpe med at forbedre fedtet, plettet eller rynket hud. Det kan bruges som en komprimeret facial toner eller creme.

Advarsler

Urter skal tages og bruges med omhu. Mange urter interagere med hinanden og kan have negative bivirkninger. Urter bør anvendes under behandling af en læge. Du må ikke tage, mens gravid, og tale med en børnelæge, før indgift til børn.

Related Articles