Universitetsstuderende, der Binge Drink siger, de er gladere

March 21 by admin

Universitetsstuderende, der Binge Drink siger, de er gladere


Såkaldte "høj status" og socialt magtfulde kollegium børn er mere tilbøjelige til at engagere sig i druk end deres mindre velhavende, mindre-tilsluttede, lavere status jævnaldrende, ny forskning viser. Men lavere status studerende, der binge på alkohol siger, at de er mere "socialt tilfredse" med deres college erfaring end deres ikke-binge-drikker kammerater.

Hvad dette betyder, siger efterforskere, er, at på campusser, hvor druk er et problem, de studerende, der er hvide, velhavende, lige, mand eller broderskab-initieret er langt mere tilbøjelige til at drikke på over 4-5 drikkevarer på en pop end dem, der er dårligere, ikke-hvide, kvindelige, bøsser, eller uden forbindelse med frat system.

Højere status studerende blev også anset for at være konsekvent mere tilfredse med deres kollegium sociale liv end lavere status studerende.

"Undersøgelsen viser, at hvis du ønsker at forstå kollegium druk, er du nødt til at forstå, at universitetsstuderende reagerer på det lokale campus sociale situation," sagde undersøgelse ledende forfatter Carolyn Hsu, lektor i sociologi og stol i Sociologisk Institut og antropologi ved Colgate University i Hamilton, NY "[Og] på campusser med et vedvarende højt druk, studerende engagere sig i druk, fordi druk er forbundet med høj status og med social tilfredshed."

Hsu og hendes kolleger er planlagt til at drøfte disse og andre relaterede fund mandag på den amerikanske Sociological Associations årsmøde i Denver.

Forfatterne ankom til deres analyse baseret på svar på en undersøgelse 2009, som blev afsluttet med næsten 1.600 studerende indskrevet på en enkelt liberal kunst kollegium beliggende i det nordøstlige USA.

Binge drinking blev defineret som at drikke fire drikkevarer (for kvinder) eller fem drikkevarer (for mænd) i løbet af en enkelt session mindst én gang inden for en periode på to uger. Sixty-fire procent af undersøgelsens deltagere betegnes som binge drikker.

"[Men] vi virkelig ikke ønsker take-home budskab i denne forskning til at være," Studerende, det er et rimeligt valg at drikke - det gør dig gladere, "Hsu understreget. "Vi ønsker at gøre det klart, at vi mener, druk er et virkelig farligt og i sidste ende selvdestruktiv adfærd, og at en social magtstruktur, der fremmer det er en dårlig ting," sagde hun.

"Målet med vores undersøgelse er at hjælpe dem, der ønsker at sænke druk satser at være mere effektive på deres job," Hsu forklaret. "Vi ønsker også at give de studerende, der har ikke rigtig lyst til binge drikke, men har lyst til det er" ting at gøre '. "

For sin del, Jeffrey Parsons, en afhængighed ekspert og professor i psykologi i psykologi departementet Hunter College i New York, foreslog, at det, der er på spil her er "gruppepres på sit fineste."

"College kan repræsentere en meget stressende periode i livet for en ung person," bemærkede han. "Nye ansvarsområder, mindre forældrenes overvågning, og mere afhængighed og behov for gensidig støtte. Som et resultat, er det ikke overraskende, at studerende, der flygte fra dette pres gennem druk kan rapportere at være gladere," påpegede han.

"På kort sigt," Parsons fortsatte, "drikke kan føle sig som en effektiv coping mekanisme. [Og] denne undersøgelse tyder på, at druk hjælper mere marginaliserede elever føle, at de passer ind," i betragtning, at populariteten og lovligheden af ​​at drikke gør det en nem og attraktiv aktivitet, "særligt til universitetsstuderende, der kan føle utilfredse med deres college erfaring."

Tilføjede dog, Parsons, at "det, der er særligt smerteligt om disse resultater er, hvordan marginaliserede elever i denne undersøgelse synes at drage størst fordel af druk, med hensyn til deres sociale tilfredshed. Dette mig tyder på, at universitetsområder skal gøre mere for at forbedre campus klima for disse studerende. "

Alle sagt, Parsons advares om ikke at gøre for meget af undersøgelsens resultater.

"Dette er en enkelt undersøgelse, udført på en privat liberal kunst universitet. Resultaterne kunne være meget anderledes på et mere offentligt universitet, eller en, der først og fremmest er en pendler campus, hvor" campus life «er ikke så vigtigt som det er, når de fleste studerende bor på campus, "bemærkede han.

Og "det er muligt at der er andre faktorer, ikke vurderes af forskerne, der fører en til både binge drikke og være tilfredse med deres college erfaring," Parsons tilføjet. "Så selv om det er en meget interessant stykke forskning, denne type undersøgelse vil skulle blive gentaget på flere-forskellige colleges for at føle sig trygge resultaterne er generaliseres."

Fordi denne undersøgelse blev præsenteret på en medicinsk møde, bør de data og konklusioner ses som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Related Articles