Undersøgelser Urge Beroligende Smerter i Babies

September 22 by admin

Undersøgelser Urge Beroligende Smerter i Babies


To nye studier tyder på niveauet af smerte og stress i behandling babyer i visse situationer kan og bør sænkes.

Den første, en undersøgelse af for tidligt fødte og undervægtige babyer fra læger i Holland, fandt, at trods gennemgår en række smertefulde procedurer, få af dem får passende smerte-reducerende medicin.

Forskningen, som udkommer i spørgsmålet om Archives of Pediatrics og Adolescent Medicine i november, tyder på, at selv om tidligere undersøgelser har vist undervægtige spædbørn oplever smerte, er mange daglige procedurer stadig udføres uden smertestillende medicin. Det siger også preemies der gennemgår mange smertefulde procedurer kan lide af kort- og langvarig stress og andre skadelige virkninger.

"Vi fandt et gennemsnit på 14 smertefulde procedurer om dagen og - i den første dag især - du har så mange ting at gøre, kritiske ting, kan du være uvidende om den smerte," siger Dr. Dick Tibboel, en pædiatrisk kirurg på Erasmus Medical Center i Holland. . "Så, hvad denne undersøgelse viser, er hovedet på de mennesker, der arbejder i NICU [neonatal intensivafdeling] kan have til at blive nulstillet på dette De er så bekymrede over sig af barnet, og så videre - barnet må ikke græde - de har til at se mere på, hvordan, proceduremæssige måder at mindske smerter. "

At arbejde hos Sophia Børnehospital i Rotterdam, forskerne indsamlet data om 151 nyfødte i løbet af deres første 14 dage af deres NICU optagelse, herunder fejlslagne procedurer (f.eks, flere kateter indsætte forsøg på).

Oplysningerne blev herefter knyttet til skøn over intensiteten af ​​smerte for hver procedure, fremstillet af udtalelser fra erfarne klinikere. Forskerne evalueret også brugen af ​​smertestillende terapi, og sammenlignet det med de nuværende retningslinjer.

De fleste af de procedurer, 26 af 31, blev anslået til at være smertefuld med smertescore på mere end 4 på en 10-skalaen. Smertestillende behandling (forudsat før de smertefulde procedurer) blev leveret til færre end 35 procent af nyfødte pr studie dag, mens 39,7 procent af babyer ikke modtog nogen smertestillende behandling i neonatal intensivafdeling.

Tibboel siger han ønsker at kende de langsigtede virkninger af smerten på den lille babyer. "Undersøgelser har vist, at mus udsat for smerte har vist forandringer i deres rygmarv i de meget tidlige dage af udvikling," siger han. "Men vi ved ikke, om dette er relevant for mennesker endnu."

I en separat undersøgelse optræder i samme nummer, fandt forskerne spædbørn, som en forælder og givet en flaske eller sut i løbet af flere immunisering skud råbte i gennemsnit omkring en tredjedel af tiden (19 sekunder) af spædbørn, som blev placeret på en undersøgelse tabel (57,5 sekunder).

Forskere studerede 116 spædbørn, ved en gennemsnitlig alder på 2 måneder, der er immuniseret i et randomiseret kontrolgruppe studie og indspillede proceduren for gråd og puls før, under og lige efter procedurerne.

Rutinemæssige immuniseringsinjektioner, fandt undersøgelsen, er de mest almindelige og smertefulde barndom procedurer. Med indførelsen af ​​nye vacciner, kan børn nu modtage op til 20 injektioner med deres andet fødselsdag.

Men andre kunne ikke se meget mening i en sådan undersøgelse, siger de fleste vaccinationsprogrammer ser det som en fordel at sætte spædbørn på det mest lethed som muligt.

"Det er overraskende, fordi det er den sædvanlige praksis her i vores land," siger Dr. Jean-Paul Formål, professor i pædiatri og formand for den belgiske Society of Pediatrics i Bruxelles. "Vi placerer børnene på forældrenes knæ og gøre, hvad vi kan for at gøre dem på lethed."

Related Articles