Undersøgelse Links Pot brug med dårlig søvn

August 20 by admin

Undersøgelse Links Pot brug med dårlig søvn


Folk, der bruger marihuana kan have problemer med at falde og opholder sig i søvn og døsig i løbet af dagen, ny forskning antyder.

Og voksne, der begyndte at bruge stoffet, inden de var 15 synes at være dobbelt så stor risiko som ikke-brugere at få problemer med at falde i søvn, ikke følelse udhvilet efter søvn og træthed i løbet af dagen, University of Pennsylvania forskere sagt.

Det er muligt, at folk, der allerede lider af søvnløshed henvende sig til marihuana som en måde at hjælpe dem med at sove, sagde undersøgelse ledende forsker Michael Grandner, instruktør i psykiatri ved universitetet.

"Den type person, der rapporterer marihuana brug i USA er mere sandsynligt, at også den type person, der har søvnproblemer," sagde han. "Det betyder ikke, at man er årsag til anden."

Det er mere sandsynligt, at folk med søvnproblemer og stress kan henvende sig til marihuana som en måde at selvmedicinering, siger Grandner. "Men der er meget, der tyder, uden for anekdoter, der tyder på, at dette virkelig vil hjælpe med at løse problemet på længere sigt," sagde han.

I stedet for at dreje til marihuana til at slå søvnløshed, foreslår Grandner forsøger behandlinger, der virkelig arbejde.

"For eksempel, den mest velundersøgte behandling for søvnløshed faktisk ikke involverer medicin og fungerer godt - det kaldes kognitiv adfærdsterapi for søvnløshed og hovedsageligt består af omprogrammering din hjerne til at sove," sagde han.

Da undersøgelsen fundet, at de, der begyndte at bruge hash tidligere i livet var mere tilbøjelige til at have søvnproblemer, kan det være vigtigt at hjælpe teenagere med at finde sundere og mere effektive måder at håndtere stress, Grandner foreslået.

Undersøgelsen har ikke bevise, at marihuana fører til søvnproblemer, bare at der er en sammenhæng mellem de to. Det var planlagt til at blive præsenteret onsdag på de associerede Professional Sleep Societies 'årsmøde i Minneapolis.

For undersøgelsen, Grandner team indsamlede data på cirka 1.800 amerikanske voksne, der deltog i 2007-2008 nationale sundhed og ernæring Undersøgelse Survey. Deltagerne rapporterede, hvor ofte de havde brugt hash i den seneste måned, og i hvilken alder de begyndte at bruge det. De rapporterede også, om de havde nogen problemer med at sove. Forskerne definerede alvorlige søvnproblemer som søvnbesvær mindst 15 dage om måneden.

Den stærkeste sammenhæng mellem marihuana brug og søvnproblemer blev fundet i voksne, der begyndte at bruge lægemidlet før alder 15. De var omkring dobbelt så tilbøjelige til at have alvorlige problemer med at falde i søvn, sagde undersøgelsens forfattere.

Debatten om marihuana har været varme op, som det er blevet legaliseret i to stater og godkendt til medicinsk brug i andre.

Undersøgelse ledende forfatter Jilesh Chheda, forskningsassistent ved University of Pennsylvania inddeling af affektive sindslidelser og angst, sagde i Sleep Societies 'pressemeddelelse: "Marijuana brug er almindelig, med omkring halvdelen af ​​de voksne har anmeldt bruge det på et tidspunkt i deres liv. Da det bliver lovligt i mange stater, vil det være vigtigt at forstå konsekvenserne af marihuana brug på folkesundheden, da dens indvirkning på søvn i den "virkelige verden" er ikke kendt. "

Den føderale regering viser marihuana som en "tidsplan 1 stof", der ikke har nogen medicinske anvendelser og er en høj risiko for misbrug, ifølge det amerikanske National Institute on Drug Abuse.

To stater, Colorado og Washington, har legaliseret hash til voksne fritidsbrug, og 21 stater tillader dets anvendelse til visse medicinske tilstande, såsom kræft og glaukom.

Paul Armentano, vicedirektør for NORML, en gruppe, der lobbyer for legalisering af marihuana, sagde, at "foreningen rapporteret i dette papir af en historie af cannabis [marihuana] brug og svær svært ved at falde i søvn, er relativt lille, og det er tvivlsomt, om det holder enhver virkelige verden relevans.

"Den igangværende kriminalisering af cannabis og dem, der forbruger planten er en uforholdsmæssig reaktion på, hvad der er i værste fald en folkesundhedsproblem - ikke en strafferetlige sag," tilføjede han.

Sundhedsmæssige betænkeligheder marihuana, især dets potentielle anvendelse eller misbrug af unge mennesker, der bedst varetages af regulering, offentlig uddannelse og aldersbegrænsninger, "ikke ved kriminalisering og stigmatisering," Armentano sagde.

Related Articles