Undersøgelse kaster lys over preemies 'Højere SIDS risiko

May 28 by admin

Undersøgelse kaster lys over preemies 'Højere SIDS risiko


Babyer, der er født for tidligt, er kendt for at være større risiko for vuggedød (SIDS), og ny forskning nu viser det er fordi deres underudviklede nervesystem ikke kan kontrollere dråber i blodtryk efter behov under søvn.

SIDS er den pludselige, uventede død af en tilsyneladende sundt barn. Den nationale Back-to-Sleep kampagne, der opfordrer forældre til at placere spædbørn på ryggen til at sove, dramatisk har reduceret forekomsten af ​​SIDS. Alligevel mere end 2.300 babyer i alderen 1 måned til 1 år dør af SIDS i USA hvert år, ifølge First Candle, en nonprofit gruppe, der skaber opmærksomhed om SIDS.

I denne seneste undersøgelse, australske forskere gennemførte søvn test på 25 preemies der er født ved 28 til 32 ugers og 31 spædbørn, der er født fuldbårne (mellem 38 og 42 uger). De fandt, at baroreflex - det system, der regulerer blodtrykket - ikke modne så hurtigt hos spædbørn, der er født for tidligt. Som et resultat, kan baroreflex ikke være i stand til at kompensere så hurtigt, når der er et fald i blodtrykket.

"Spædbørn dør under søvn, fordi de undlader at reagere hensigtsmæssigt på en livstruende situation som et fald i blodtrykket," forklarede undersøgelse forfatter Dr. Rosemary Horne, vicedirektør på Ritchie Centre ved Monash Institute of Medical Research i Victoria, Australien.

Normalt ", hvis der er et fald i blodtrykket, vil puls stige, og blodkarrene vil snøre at øge blodtrykket," sagde hun. "Omvendt, hvis der er en kraftig stigning i blodtryk, puls vil falde, og blodkarrene spile at reducere blodtrykket igen."

Men kan denne mekanisme ikke sparke så hurtigt i preemies, sagde hun. Der er ingen måde at fremskynde modenhed af denne mekanisme, men der er andre ting forældre kan gøre for at hjælpe med at sænke en tidlig spædbarn risiko for vuggedød, sagde hun. Disse omfatter at placere baby til at sove alene på hans eller hendes ryg, amning, hvis det er muligt og undgå udsættelse for cigaretrøg. "Det er især vigtigt, at små babyer ikke sover med forældre i forældrenes seng eller på en sofa, som bevis viser nu denne praksis for at være betydelige risici for vuggedød."

Undersøgelsen synes online 12 december og i januar 2012 print spørgsmålet om Pediatrics den.

Dr. Rachel Y. Moon, direktør for faglig udvikling for Goldberg Center for EF-Pediatric Sundhed på Børns National Medical Center i Washington, DC, sagde, at "preemies op til seks måneder, kan være større risiko for vuggedød, fordi deres baroreflex er ikke så god og ikke så stabil. "

Gør dit bedste for at eliminere enhver SIDS risiko, der er inden for din kontrol, sagde Månen, som er en national ekspert SIDS. "Det er afgørende at forsøge at give disse babyer hver fordel, de kan få," foreslog hun, som omfatter at placere dem på ryggen til at sove på et fast underlag uden tæpper eller noget, der vil dække deres ansigt. "Brug ikke puder eller kofanger pads," sagde hun. "Nogle gange forældre tror, ​​de gør det rigtige, men de er utilsigtet placere deres spædbarn i en mere farlig situation ved at omgive ham eller hende med puder til at holde dem sikkert."

Related Articles