Undersøgelse kaster lys over Link mellem pesticider, Parkinsons

May 18 by admin

Undersøgelse kaster lys over Link mellem pesticider, Parkinsons


Forskere har identificeret en genetisk mutation, der øger risikoen for Parkinsons sygdom knyttet til pesticider.

Den genmutation forårsager nerveceller, der producerer et stof kaldet "dopamin" for at miste deres beskyttelse mod skader pesticid. Kroppen bruger dopamin at sende meddelelser til den del af hjernen, der styrer bevægelse og koordinering.

Parkinsons sygdom - hvilket bevirker bevægelse problemer såsom stivhed, rystelser og utydelig tale - opstår, når nerveceller i hjernen ikke producerer nok dopamin.

Undersøgelsen er den første "for at vise, at en genetisk mutation kombineret med eksponering for pesticider skaber en" dobbelt-hit "scenarie," ved at deaktivere specifikke veje, som derefter fører til nerve-celledød, studere ledende forfatter Dr. Stuart Lipton, professor og direktør for Sanford-Burnham Medical Research Institute Center for Neurovidenskab, Aging, og stamcelleforskning, sagde i et institut pressemeddelelse.

Forud for denne forskning, blev den formodede sammenhæng mellem pesticider og Parkinsons sygdom hovedsageligt baseret på animalsk forskning og undersøgelser, der fandt en øget risiko for Parkinsons sygdom blandt landmænd, landbefolkninger og andre, der udsættes for landbrugskemikalier.

Undersøgelsen blev offentliggjort online 27 November i tidsskriftet Cell.

Selv om disse resultater viser klart forholdet mellem en genmutation, miljø, og skaderne på dopamin-producerende nerveceller, kan andre mutationer og stier være vigtige indflydelser så godt, bemærkede forskerne.

Efterforskerne planlægger yderligere forskning for at lære mere om, hvordan gener og miljømæssige faktorer interagerer at bidrage til Parkinsons og andre neurodegenerative sygdomme som Alzheimers og amyotrofisk lateral sklerose (Lou Gehrig sygdom).

"I fremtiden forventer vi at bruge den viden af ​​mutationer, der disponerer en person til disse sygdomme for at forudsige, hvem der skal undgå en særlig miljømæssig eksponering. Desuden vil vi være i stand til at screene for patienter, der kan omfattes af et specifik behandling, der kan forebygge, behandle eller eventuelt helbrede disse sygdomme, "Lipton sagde.

Related Articles