Undersøgelse Aging, ikke sygdom, for reelle fordele, videnskabsfolk siger

August 16 by admin

Undersøgelse Aging, ikke sygdom, for reelle fordele, videnskabsfolk siger


Forskning i metoder til at forsinke aldring ville give bedre generelle sundhed og økonomiske fordele end fremskridt inden dødelige sygdomme som kræft eller hjertesygdomme, ifølge en ny undersøgelse.

Selv beskedne succes bremse aldring vil øge antallet af raske ældre voksne med 5 procent hvert år mellem 2030 og 2060, undersøgelsen antyder. Det betyder, at der ville være 11,7 mio mere raske voksne over 65 år i USA i 2060, sagde holdet af forskere fra University of Southern California, Harvard University, Columbia University og University of Illinois-Chicago.

Forskerne også skønnet, at stigningen i sunde leveår vil have en økonomisk gevinst på ca. 7100 milliarder dollars over de næste fem årtier, og dette tal omfatter ikke potentiel reduktion i hukommelsen og tænkning problemer blandt ældre voksne.

Disse beregninger er baseret på den antagelse, at forskningen vil føre til en 1,25 procent nedgang i risikoen for aldersrelaterede sygdomme, ifølge undersøgelsen, som blev offentliggjort i udgaven af tidsskriftet Health Anliggender i oktober.

"I det sidste halve århundrede, blev store liv-forventede gevinster drevet af at finde måder at reducere dødeligheden af ​​dødelige sygdomme," undersøgelse ledende forfatter Dana Goldman, direktør for USC Schaeffer Center for Health Policy and Economics, sagde i et universitet pressemeddelelse .

"Men nu deaktiveret levealder stiger hurtigere end den samlede forventede levetid, der forlader det antal år, som man kan forvente at leve i et godt helbred uændret eller mindre," Goldman sagde. "Hvis vi kan alder langsommere, kan vi sinke udviklingen og progressionen af ​​mange invaliderende sygdomme samtidig."

I modsætning til behandlinger for dødelige sygdomme, ville bremse aldring giver ingen sundhedsmæssige afkast i første omgang, men ville give betydelige fordele på lang sigt, siger forskerne.

Antallet af amerikanere 65 og ældre forventes at blive mere end fordoblet i de næste 50 år, fra 43 millioner i 2010 til 106.000.000 i 2060. I øjeblikket er omkring 28 procent af amerikanere over 65 år er deaktiveret.

"Selv en marginal succes bremse aldring vil få en enorm indflydelse på sundheden og livskvaliteten," svarer forfatter S. Jay Olshansky, i School of Public Health ved University of Illinois-Chicago, sagde i pressemeddelelse. "Dette er en helt ny tilgang til den offentlige sundhed, som ville angribe de underliggende risikofaktorer for alle dødelige og invaliderende sygdomme."

"Vi er nødt til at begynde forskningen nu," sagde han. "Vi ved ikke, hvilke mekanismer kommer til at arbejde til rent faktisk at forsinke aldring, og der er sandsynligvis en række forskellige måder dette kunne opnås, men vi er nødt til at beslutte nu, at det er værd at forfølge."

Forskerne bemærkede, at flere linjer af forskning, der allerede har vist, hvordan mennesker kan ældes langsommere, herunder at studere genetik af mennesker med lange levetid. Andre undersøgelser har bremset ældningstegn i dyr ved hjælp af medicin eller behandlinger, såsom at begrænse kalorieindtag.

Forskerne mener dog, at denne undersøgelse er den første til at vurdere omkostninger og sundhedsmæssige fordele ved at finde måder at forsinke aldring.

Related Articles