Ulemperne ved ansvarsforsikring

May 16 by admin

Ulemperne ved ansvarsforsikring


For at sikre, at alle patienter får den rette niveau af behandling og dækning, der bedst passer til deres behov, bør de være opmærksomme på alle de forskellige muligheder for sygesikring til rådighed. Indemnity forsikringspolicer til gavn for mennesker, der rejser ofte eller har dyre sundhedspleje behov eller usunde ældre. Denne type forsikring måske ikke være så gavnligt for dem med færre medicinske behov eller folk i godt helbred. De største ulemper ved godtgørelse forsikringer omfatter høje omkostninger, overdreven papir arbejde, høje selvrisikoen og mangel på forebyggende pleje.

Højere Pris

Indemnity forsikring planer er typisk dyrere end andre typer af forsikringer til rådighed for offentligheden. Selv om det gør tilbyde mere fleksibelt og frihed til at få omsorg fra en række forskellige læger, indehavere planen helt sikkert betale en højere pris. En højere pris betyder en højere månedlig præmie, og en højere selvrisiko, der betales årligt før forsikringsselskabet kan begynde at godtgøre for udgifter til lægebehandling.

Papirarbejde og Upfrontbetalinger

En stor ulempe ved ansvarsforsikring planer er alt papirarbejdet kræves. Indemnity forsikringspolicer kræver forsikringstagere at betale forhånd for deres lægeudgifter, hvilket resulterer i en stor del af papirarbejde for at modtage deres refusion kontrol. At skulle betale forhånd kan også være et problem for forsikringstagere, der ikke har midlerne til at besøge lægen når det er nødvendigt.

coinsurance

Forsikringstagere også brug for at gøre yderligere økonomiske bidrag fra et sted mellem 20 til 30 procent af de medicinske udgifter til behandling. Dette er kendt som co-assurance, og det modsvarer den medicinske omkostninger. Det er især afgørende for forsikringstagerne at vide, hvad den præcise politiske dækning er, som kun de lægeudgifter er angivet i politikken er dækket.

Mangel på Forebygger

En anden ulempe ved ansvarsforsikringen er manglen på forebyggende pleje dækning. Disse typer af politikker dækker ikke læge check-ups, vaccinationer eller bækken eksamener. Som godtgørelse forsikringsselskaber klar over betydningen af ​​forebyggende pleje for langsigtede sundhed, er flere virksomheder begyndt at tilbyde dækning på sådanne tjenester. Men dækningen ikke variere meget, og patienter, der har brug forsikring primært at dække udgifterne til rutinemæssige forebyggende pleje kan finde en bedre plan andetsteds.

Related Articles