Typer af spilleproblemer

November 14 by admin

Gambling kokainmisbrug kan være økonomisk udmattende, og også være meget vanskeligt at realisere. Der er mange typer af gambling problemer, med meget forskellige symptomer.

gambling Afhængighed

Med online gaming bliver vildt populære, er gambling afhængighed numre vokser. Forskning viser næsten 15 millioner amerikanere er i risiko for ludomani. Der findes forskellige typer af ludomaner, herunder ludomaner, flugt gamblers, binge spillere og antisociale spillere.

ludomaner

Ludomaner har ofte haft en ven eller et familiemedlem redde dem ud af gælden på grund af gambling. De er ude af stand til at afslutte gambling i lange perioder. Spillere af denne type også øge deres indsatser over tid.

undslippe Gamblers

Gamblers af "flugt" type ofte gamble at flygte følelsesmæssig smerte eller problemer i livet. Gambling ofte sætter denne person i en skid tilstand. Flygte gambling er mere almindelig hos kvinder end hos mænd.

binge Gamblers

Binge spillere er periodiske spillere. Denne type gambler går lange perioder med ud gambling og derefter går på en abefest, der er normalt dyre. Den binge er ofte forårsaget af et overskud på penge og ofte ender efter et stort tab.

asociale Gamblers

Asociale spillere engagere ofte i kriminelle aktiviteter og svindel. Disse spillere kan markere kort eller forsøge at snyde. Disse er normalt ikke gamblers, der begår en forbrydelse at afbetale gæld.

Related Articles