Trøste dit barn Under Medicinske procedurer

May 9 by adminHvad kan jeg gøre for at trøste mit barn under medicinske procedurer eller hospitalsophold?

Selvom den typiske børnelæge kontor kommer fuldt udstyret med klovne på væggen og et dusin spørgsmål af Highlights magasin i venteværelset, vil dit barn stadig se til dig for komfort, hvis han er bekymret eller bange. Her er nogle tips til at hjælpe dit barn klare:

  • Være der. Synet eller touch og velkendte stemme af en forælder kan gøre hele forskellen for en skræmt barn, især hvis han er for ung til at forstå hans knibe. Som den mest potente sikkerhed objekt i sit liv, du lader ham vide, at hans verden er stadig intakt lige ved at være der. Hvis dit barn vil være på hospitalet natten over, så spørg hvis du eller din ægtefælle kan tilbringe natten i sit værelse. Hvis læger eller sygeplejersker er tilbageholdende med at lade dig blive, kan en venlige, hjælpsomme holdning, der sætter fokus på fordelene for dit barn overbevise dem. Du har ret til at være der.

(Nylige undersøgelser har vist, at have forældre til stede under et barns medicinske test eller drift ikke begrænser succesen af ​​proceduren i øvrigt blot er der er med til at lette forældrenes angst Da børn er så følsomme over for forældrenes stress, se dig. mere afslappet igen kan mindske dit barns nervøsitet.)

  • Hold dit barn informeret. Er en ung barns hoved fyldt med ikke-så-logiske tanker om verden, selv i de bedste tider. Når han er syg, kan misforståelser om hans sygdom og behandlinger påføre ham alvorlig stress og angst. Mange børn antager, at sygdommen er deres skyld, og behandlingen er straf. Sørg for at dit barn ved, at han er ikke skyld i sin sygdom, og forklare hans tilstand til ham på et niveau, som han kan forstå. Pump de sygeplejersker og læger for detaljer om, hvad dit barn vil gå igennem, så giv dit barn den komplet gennemgang. Husk at være ærlig. Hvis du fortæller et barn, et skud ikke vil gøre ondt - og det gør - du vil miste en masse troværdighed.

Når en procedure er afsluttet, er det nyttigt at fjerne barnet fra det sted, den smertefulde begivenhed, hvis det er muligt, og forsikre ham om, at det er slut.

  • Vis forståelse. Ligegyldigt hvor meget trøst han modtager, kan dit barn stadig føler overvældet med usikkerhed. Han kan udtrykke dette ved at glide tilbage i lang mistet vaner såsom tommelfinger-sugende, sengevædning, eller baby snak. Tag disse adfærd i stiv arm; chancerne er de vil ikke vare længe. En ældre barn kan være mest bekymret for at blive forskellig fra sine venner. Forsikre ham, at alle bliver syg på et tidspunkt.
  • Bevar roen. Dit barn vil sandsynligvis følge dit eksempel, uanset hvor du håndterer selv. Hvis du har brug for at give udtryk for frustration over sygeplejersker eller læger, gør det ud af dit barns hørevidde.
  • Giv ham et stykke hjem A yndlingslegetøj, tæppe, eller bog kan tilføje komfort og normalitet til en mærkelig situation.; en livret, hvis det er tilladt, er også nyttige. Prøv at distrahere dit barn fra hans bekymringer gennem nogle rolige snak eller læsning.

Yderligere ressourcer

Pantell, Robert HMD, James F. Fries MD, og Donald M. Vickery MD Pasning af dit barn: En Forældre Illustreret Guide til Komplet Medical Care, ottende udgave. 2009. Da Capo livslang bøger.

Referencer

National Child Traumatisk Stress Network. På hospitalet: Hjælpe mit barn Cope. http://www.chop.edu/export/download/pdfs/articles/traumatic-stress-pdf-cpts-child.pdf

Related Articles