Tredje US Man reagerer positivt på MERS virus, CDC rapporter

December 14 by admin

Tredje US Man reagerer positivt på MERS virus, CDC rapporter


En tredje amerikansk mand - fra Illinois - har testet positiv for MERS virus, men viser ingen tegn på sygdommen, føderale sundhed embedsmænd rapporterede lørdag.

En forretningsforbindelse af den mand, der bragte den første kendte tilfælde af Mellemøsten Respiratory Syndrome virus til USA i slutningen af ​​april, Illinois manden testet positiv for virus 16. maj embedsmænd fra det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse sagde i en erklæring.

Det første tilfælde blev diagnosticeret i en sundhedspleje arbejdstager, der var rejst til Saudi-Arabien - epicentret for MERS udbrud - og vendte tilbage til USA, før det faldt syg og blive indlagt i Indiana. Den Illinois Manden har ikke rejst uden for USA og ikke har brug for lægehjælp, men laboratorietests plettet infektionen i blodet, siger CDC embedsmænd.

Den Illinois mand sandsynligvis fået virus fra Indiana patienten og udviklet antistoffer for at bekæmpe virus, siger CDC embedsmænd. Mændene havde to forretningsmøder sammen før Indiana manden blev syg, tilføjede embedsmænd.

Den anden MERS tilfældet i USA blev diagnosticeret i en Florida mand på maj 11. Også en sundhedspleje arbejdstager, havde manden også rejst til Saudi-Arabien, inden han blev bekræftet at have MERS virus.

"Denne seneste udvikling ændrer ikke CDC nuværende anbefalinger for at forhindre spredning af MERS," Dr. David Swerdlow, der står i spidsen for CDC reaktion på infektion, sagde i en erklæring frigivet lørdag. Indtil videre har mere end 570 mennesker blevet syg med virus og 172 er døde, de fleste af dem i Saudi-Arabien.

Risikoen for offentligheden sundhed er meget lav, amerikanske embedsmænd har sagt, fordi virus kun ledes gennem tæt kontakt.

Den anden amerikanske patient arbejdede i et anlæg i Saudi-Arabien, der plejes MERS patienter. Patienten var på besøg familie i det centrale Florida, før at blive indlagt. Patienten havde rejst fra Saudi-Arabien til London til Boston til Atlanta, før den når Florida, sagde embedsmænd.

Patienten følte sig utilpas på en 1 Maj flyvning til London, men søgte pleje i Orlando. CDC sagde, at det havde meddelt alle passagerer på de berørte flyvninger til at være på udkig efter symptomer.

MERS symptomer omfatter typisk åndenød, hoste og feber.

MERS dræber omkring en fjerdedel af de mennesker, der får virussen, ifølge CDC embedsmænd.

En femtedel af alle MERS tilfælde er set blandt sundhedspersonale, har CDC embedsmænd sagde.

Den 28. april Indiana patient - en anden amerikansk sundhedspleje arbejdstager, der havde haft tæt kontakt med MERS patienter i Saudi-Arabien - blev indlagt på en Indiana hospital og blev senere diagnosticeret med respiratoriske lidelse.

Han er siden blevet løsladt fra Community Hospital i Munster.

I nogle lande har MERS virus spredes fra person til person ved tæt kontakt, såsom omsorg for eller som lever med en inficeret person. Men der er i øjeblikket ingen tegn på vedvarende spredning af MERS i generelle indstillinger, har CDC siger.

Kameler er blevet identificeret som bærere for Mers, men det vides ikke, hvordan virussen spredes til mennesker.

Related Articles