Travel Tune-up: Sådan hjælper du dit barn Justér

April 8 by admin

Tonia MooreFerie er tid til at smide vækkeuret og slå ud for ukendt territorium. Men din daglige trummerum er dit barns sikkerhed. Han trives på forudsigelighed, om at vide, hvad der bliver det næste. Take away hans rutine, og han er ansvarlig for at starte klynker, gråd, og klamrer. Når du rejser med et lille barn, er du bedre stillet justere dine forventninger til at passe dit barns begrænsninger og personlighed. Her er nogle måder at være mere forståelse og kid-fokuseret.

Hvad skal man gøre:

  • Planlægge. Sammen med dit barn, læse bøger og se videoer om de steder, du vil se. Vis billeder af familie eller venner, du vil besøge. Tal om, hvordan du vil nå din destination - fly, tog eller bil - og hvor lang tid det vil tage at komme dertil.
  • Gør som de lokale gør. Hvis du ændrer tidszoner, prøv så hurtigt som muligt at tilpasse sig. Spise, når de lokale spiser, for eksempel, selv om det betyder at have en middag af kød og grøntsager på, hvad der kan stadig lyst morgen til dit barn. Prøv også at sætte dit barn i seng ligesom du ville gøre derhjemme. Han kunne brug for en ekstra godnathistorie eller to for et par nætter, men han vil snart justere.
  • Følg velkendte rutiner. Når du har nået din destination, bruger masser af stille tid med dit barn til at sætte ham på brugervenlighed. Og holde sig til din sædvanlige sengetid måltiderne ritualer til at give ham den stærkeste følelse af sikkerhed.
  • Medbring dit barns yndlings tæppe, udstoppede dyr, eller en anden komfort objekt. Faktisk tager to, i tilfælde af at første er tabt. På den måde vil du ikke bruge dyrebare ferie tid på at finde en erstatning.
  • Tidsplan masser af børnevenlige aktiviteter. Museum ture og fancy middage kan være din kop te, men de fleste små børn vil blive kede sig. Og de vil lade dig vide det - sammen med alle andre inden for hørevidde. Hold voksne aktiviteter kort, og veksler med kid stopper. Eller handel af med din ægtefælle: En af jer kan gå shopping, mens de andre spiller med børnene i parken, så bytte.
  • Hold måltider enkel. Glem restauranter, der tilbyder eksotiske billetpris, medmindre du er sikker på, de vil have et par ting dit barn vil nyde. Selv Mormors makaroni og ost kan blive mødt med tårer, hvis det ikke er, hvad dit barn vant til. Spise regelmæssige, fedtfattige måltider og drikke masser af væske vil også hjælpe dit barn undgå forstoppelse, en fælles klage med rejsende. Hvis du rejser i udlandet, drikker kun kogt vand eller flaskevand kildevand, kok og skyl alle grøntsager, og skræl alle frugter at afværge diarré.
  • Forbered dit barn. Hvis du planlægger at forlade ham med venner eller familie, mens du tager en afstikker, planlægge det sent i dit besøg, så dit barn har en chance for at komme til at kende sine pårørende og er behagelig i de nye omgivelser.

Hvis du fokuserer på at vise dit barn en god tid i stedet for at klemme i en mere syn eller besøger med endnu et sæt af pårørende, chancer er du vil have en god tid, og du vil alle se frem til den næste ferie.

Referencer

Robert H. Pantell MD, James F. Fries MD, Donald M. Vickery MD, Pasning af dit barn: En Forældre Illustreret Guide til Komplet Medical Care. Perseus Books Publishing, LLC

The Penny Whistle rejser med børn Book: Hvad enten med båd, tog, bil eller Plane- hvordan man kan tage den bedste tur nogensinde med børn i alle aldre, Meredith Brokaw, Fireside.

Den amerikanske Røde Kors Førstehjælp og sikkerhed Handbook, Kathleen Handal, MD, Little Brown & Co.

Related Articles