Transplanterede knoglemarvsceller Aid Nerve Regeneration

April 3 by admin

Transplanterede knoglemarvsceller indeholdende voksne stamceller kan hjælpe regenerere beskadigede nerver, siger japanske forskere.

Kyoto University School of Medicine hold siger, at resultaterne, der er opnået ved at placere knoglemarvsceller i en lille silicium rør og nærende dem med bio-manipuleret materialer såsom vækstfaktorer og celleadhæsionsmolekyler, kunne være et vigtigt fremskridt i at finde måder at skabe kunstige nerver.

"Vi fokuserede på det vaskulære og neurokemiske miljø inden i røret," ledende forfatter Dr. Tomoyuki Yamakawa sagde i en forberedt erklæring. "Vi troede, at BMC'er (knoglemarvsceller) indeholdende voksne stamceller med potentiale til at differentiere til knogle, brusk, fedt, muskler eller neuronale celler kunne overleve ved at opnå oxygen og næringsstoffer, med det resultat, at satserne for celledifferentiering og regenerering ville forbedre. "

Efter 24 uger var BMC'er differentieret i celler med karakteristika for Schwann-celler - en type neural celle, der indeholder det isolerende myelin omkring axoner perifere nerveceller.

"De differentierede celler ... bidraget væsentligt til fremme af Axon regenerering gennem røret. Kan denne succes være endnu et skridt i udviklingen af ​​kunstige nerver," Yamakawa sagde.

Undersøgelsen blev offentliggjort i tidsskriftet Cell Transplantation.

Related Articles