Træning, der føler sig hjemme

May 21 by admin

Amerikanere, der hader gymnastiksalen og ikke kan lide at træne i den kvælende sommervarme behøver ikke at give op på motion helt, siger eksperter.

I stedet bør de begynde at udøve derhjemme, efter omhyggeligt at planlægge en personlig træningsprogram.

"Der er tonsvis af fordele ved at arbejde ud derhjemme," siger Amy Eyler, lektor i samfund sundhed ved Saint Louis University School of Public Health. "Det er praktisk -. Du behøver ikke at drive overalt Du kan træne i dit baggiest, grimmeste tøj og ingen vil pleje Du kan planlægge din træning tidsplan for ugen, og du behøver ikke at bekymre dig om løbebånd ikke er. tilgængelige eller brudte maskiner i fitnesscentret. "

Ifølge eksperterne, at skabe en realistisk og varig hjem workout regime kræver:

  • Dollars. Først finde ud af, hvor mange penge du ønsker at investere i udstyr. Det betyder ikke, højteknologiske udgift: calisthenics ikke koster noget, og kan være meget effektiv, mens andet udstyr såsom træningsbolde, frie vægte og modstand bands er billige måder at tilføje sort til en træning.
  • Sense. Udarbejde realistiske træning og holde fast i dem. Eyler anbefaler at starte med tre 30-minutters sessioner om ugen, og arbejder op derfra.
  • Mål. Kig forbi skalaen for tegn på succes, eksperterne rådgive. Mens vægt og målinger er en måde at bedømme succes, andre omfatter pasform af tøj, energi niveauer, søvnkvalitet og evnen til at håndtere stressende situationer.

Related Articles