Tostrenget angreb på depression

February 20 by admin

Amerikanske forskere udfører en undersøgelse for at afgøre, om regelmæssig motion kombineret med visse antidepressiva kan helbrede depression.

Undersøgelsen vil fokusere på mennesker, der tager selektive serotonin reuptake hæmmere (SSRI), den mest almindeligt ordineret medicin for depression. Undersøgelsens deltagere vil også deltage i en 24-ugers træningsprogram. Undersøgelsen sker af forskere ved University of Texas Southwestern Medical Center og The Cooper Institute i Dallas.

"De fleste mennesker, der starter på en SSRI føler bedre efter de begynder behandlingen, men de stadig ikke føler sig helt godt eller så godt som de gjorde, før de blev deprimeret. Mens deres symptomer er reduceret, de sjældent kommer til fuld remission, "Dr. Madhukar Trivedi, lektor i psykiatri og leder af depression og angstlidelser program på UT Southwestern, siger i en forberedt erklæring.

"Motion kan have en synergistisk eller additiv virkning kombineret med antidepressiv medicin, som kan give betydelige fordele i ental behandlingsmetoder," siger Trivedi.

"Der er også nogle forslag, som udøver kan ændre neurotransmitter niveauer, som dem af serotonin i hjernen," siger Trivedi. "Disse ændringer i neurochemicals er blevet rapporteret til at hjælpe med at forbedre symptomer på depression. Plus, vi allerede ved, at motion kan have en positiv effekt på en persons generelle sundhed og velvære."

"Målet med denne undersøgelse er at fastslå, om motion kan hjælpe forøge SSRI behandling til det punkt at reducere alle de symptomer på depression," siger Trivedi.

Related Articles