Too Much Online Health Info kan forværre krigere 'Angst

October 8 by admin

Too Much Online Health Info kan forværre krigere 'Angst


Gå online for at søge efter information om sundhed kan ikke være en god idé for folk, der frygter usikkerhed, ifølge en ny undersøgelse.

For disse mennesker, kan den falske tro, at de lider af en alvorlig sygdom (hypokondri) forværres, da de gennemsøge internettet i et forsøg på at lokalisere symptomer, en Baylor University forsker fundet.

"Hvis jeg er en person, der ikke kan lide usikkerhed, kan jeg blive mere ængstelig, søg yderligere, overvåge min krop mere, gå til lægen oftere - og jo mere du søger, jo mere du overveje mulighederne," Thomas Fergus, en assisterende professor i psykologi og neurovidenskab, sagde i et universitet pressemeddelelse.

"Hvis jeg ser et websted om traumatiske hjerneskader og har problemer tolerere usikkerhed, kunne jeg være mere tilbøjelige til at bekymre sig, det er årsagen til bump på mit hoved," sagde han.

Vedvarende frygt om at have en sygdom kan udløse bekymringer om potentielle medicinske regninger, invaliditet og tab af job, hvilket kan føre til endnu mere Internet søgning, lægebesøg, unødvendige medicinske tests og stress, siger Fergus.

Hans undersøgelse omfattede 512 raske mænd og kvinder, med en gennemsnitsalder på omkring 33. Fergus vurderet, hvordan online-søgninger efter helbredsoplysninger påvirket deres angst og hvordan de reagerede på udsagn som: "Jeg vil altid vide, hvad fremtiden har i vente for mig "og" jeg bruger det meste af min tid at bekymre sig om mit helbred. "

Resultaterne blev udgivet online på forhånd for trykte udgave i tidsskriftet Cyberpsychology, adfærd og sociale netværk.

Selv folk, der har ubegrundede frygt for sundhed er ikke ny, kan den overvældende mængde af online medicinsk information være mere foruroligende end hvad folk læser i medicinske håndbøger eller få direkte fra en læge.

"Når man ser på en medicinsk bog, kan du ikke se alle de muligheder på en gang, men online du præsenteret for så mange," Fergus sagde.

Tidligere forskning har vist, at omkring otte ud af 10 amerikanske voksne søger sundhedsoplysninger på internettet.

Related Articles