Tjekliste World Health Organization Sikkerhed

October 11 by admin

Tjekliste World Health Organization Sikkerhed


WHO, en international sundhed organisation i FN-systemet, har udviklet en patientsikkerheden tjekliste for at reducere antallet af kirurgiske dødsfald på verdensplan. Denne tjekliste sikrer, at vigtige sikkerhedsprocedurer opnås. Sikkerhedsprocedurer, der skal udføres indebærer administration af tilstrækkelig bedøvelsesmiddel, at sterile medicinsk udstyr til operationen er til rådighed, og at ordentlig kommunikation sker af operativsystemet holdet. Denne sikkerhed checkliste skal udføres mellem sygeplejersken, narkoselæge og kirurg.

Før Applied Anathesia

Et kirurgisk tjekliste involverer åben kommunikation mellem sygeplejersken og narkoselægen om bedøvelsen skal gives til patienten. Dele af gennemførte tjekliste omfatter spørgsmål, såsom hvorvidt patienten har bekræftet sin identitet, hvis han har givet de relevante tilladelser, der skal gives anæstesi, og hvorvidt anæstesiapparatet er blevet kontrolleret for korrekt drift. Et andet spørgsmål stillet på tjeklisten kan omfatte, hvis patienten har nogen problemer med at trække vejret gennem luftvejene eller lider af aspiration.

Før Skin Snit

Kirurgen, sygeplejerske og narkoselægen vil udføre en hud snit checkliste før ibrugtagning. Da forskellige medicinsk personale vil arbejde på forskellige patienter på daglig basis, bør ordentlig introduktioner gøres sammen med patientens oplysninger. Bekræftelse vil blive gennemført inden for området markeret på patienten, hvor operationen skal finde sted, og om billedbehandling, såsom røntgenstråler, er tilgængelige. Hver person på operationsbordet holdet har brug for at udføre deres del af den kirurgiske sikkerhed checkliste, såsom kirurgen foregribe mængden af ​​blodtab patienten vil opleve under operationen, og hvis sygeplejersken har tjekket for eventuelle funktionsfejl kirurgisk udstyr.

Forud for Patient Exiting Operating Room

Efter operationen, operativsystemet holdet har brug for at foretage en ny tjekliste før patienten hjul fra operationsstuen og ind i recovery-afdelingen. Sygeplejersken skal verbalt underrette den anden medicinsk personale om typen af ​​den procedure, der blev afsluttet, om der prøver blev taget og at enhederne har den korrekte mærkning med patientens navn. Alle de medicinske personale bør afslutte sikkerhed tjekliste ved at udsende nogen recovery spørgsmål eller særlige sundhedsledelse patienten kan kræve.

Ændringer

Hver kirurgisk tjekliste bør kræve den grundlæggende fremgangsmåde for at sikre patientens sikkerhed, men kan ændres baseret på den type af medicinsk facilitet, hvor patienten modtager behandling. Enhver tjekliste bør foretages ændringer af input fra hele driftspersonale. Klar kommunikation skal påbegyndes mellem personale sammen med præcise trin vedrørende forskellige områder af den medicinske procedure. De ændrede afsnit skal være kort for at tage så lidt tid væk fra den faktiske lægehjælp samt testet for at sikre, at det passer ind i sundhedsvæsenet anlæggets flow af operationer.

Related Articles