Tjekliste Sikkerhed MRI

September 14 by admin

Tjekliste Sikkerhed MRI


Magnetic Resonance Imaging (MRI) er en procedure, der gør det muligt for lægerne at se indre væv og organer. Ifølge National Institutes of Health (NIH), "magnetfeltet kræfter brintatomer i kroppen til at line op på en bestemt måde... Radiobølger sendes mod foret op brintatomer, de hoppe tilbage, og en computer registrerer signalet. forskellige typer af væv sende tilbage forskellige signaler. "

Tjekliste Facility

Hver MR facilitet skal have en MRI sikkerhed procedure manual og tjekliste. Faciliteter er ansvarlig for at sikre, at der ikke personale, patienter, besøgende eller indsatspersonel indtaste en MRI med jernholdige metalgenstande.

Advarsel skilte og etiketter skal bruges på alle indgange til områder, der er berørt af det magnetiske felt. Bærbare objekter i MRI suite brug for en af ​​tre etiketter Food and Drug Administration oprettet. Den grønne og hvide firkant med "MR" på det er for fuldstændig ikke-metalgenstande. Den gule og sorte trekant med "MR" på det anvendes på genstande, der kan være tilladt under visse betingelser. Den "MR" med en rød cirkel omkring det og line krydser det er for objekter, som ikke kan være i MRI-området under nogen omstændigheder.

Faciliteter nødt til at give en dybdegående spørgeskema til patienterne om elementer, der kan være usikre i MRI-området, men et ansigt-til-ansigt samtale for at stille yderligere spørgsmål kan også være nødvendigt.

Personale Tjekliste

Personale, der arbejder i MR suite bør alle have haft MR sikkerhedsuddannelse. En medarbejder bør screene, at enhver person ind den aktive MRI er fri for potentielt farlige materialer. Selv andre MRI suite ansatte skal screenes. Selv noget så lille som en papirclips kan forårsage skader.

Denne medarbejder skal foretage en visuel inspektion og, om nødvendigt, en fysisk undersøgelse af alle personer, før de kommer ind i området. Ifølge American College of Radiology (ACR), bør en stærk, håndholdt magnet anvendes til at undersøge tvivlsomme objekter. Alle individer bør anmodes om implantater eller smykker. Denne medarbejder bør også diskutere nødudgange ruter med alle, der kommer ind i MRI-området.

Periodiske anmeldelser af denne tjekliste og alle andre sikkerhedshensyn bør udføres mindst en gang årligt.

Patient Tjekliste

Den ACR, at patienterne bør fjerne alle af følgende elementer, som kan indeholde metaller: smykker, hårpynt, tandproteser, delproteser, høreapparater, briller, body piercings og alle personlige varer (nøgler, kreditkort, mobiltelefon, osv ).

Den ACR anbefaler også, at patienter bør anmodes om følgende enheder eller genstande, der kan være i deres krop: pacemaker, hjerteklap, narkotika pumpe, defibrillator, metalplader, skruer, stifter, stænger, tatoveringer, stents, kræft stråling implantater, kugler eller andre granatsplinter. Enhver genstand, der ikke forekommer naturligt i kroppen bør afsløret, selv om patienten ikke tror, ​​det kunne være skadeligt.

Kvinder skal også spurgt, om de er gravide og derefter testet, hvis de er i tvivl. På det tidspunkt, bør fordele og risici ved at have en MRI, mens gravid drøftes mellem patienten og lægen.

Related Articles