Tips til gravide

August 12 by admin

Når en ny baby ankommer, kan en mor at være føle sig overvældet. Der er uendelige ting at forberede løbet af denne tid af overgang. Under planer på plads for forfaldsdatoen tættere ankommer vil tillade vordende mødre at byde velkommen til nye baby i en stress frit miljø.

Forbereder Nursery

Planlægning af en børnehave, fra plukke ud maling farver til møbler er en tid til at forvente mødre til at nyde at få kreative og forberede det nyfødte barn at ankomme. Prøv at have børnehaven komplet to til tre måneder før forfaldsdagen, hvis barnet ankommer tidligt. Bestil møbler flere måneder i forvejen, og har et familiemedlem eller en ven samle møblerne. Beslutte, om barnet vil sove i krybbe eller en bassinet de første par måneder. Inddrag den vordende far i processen --- hvis ikke udsmykning, montage møbler og male vægge.

Diskutere en Birthing Plan

Mange fødende muligheder er tilgængelige for forventer mødre. Forskning muligheder og tale med lokale eksperter. Naturlig og hjemme fødende muligheder er mere almindelige, men spørge dit forsikringsselskab, hvad der er dækket, hvis en nødsituation opstår. Doulas eller fødsel coaches arbejder en på én med moms-til-være gennem ud i graviditeten. Nogle forsikringer vil dække udgifterne til en Doula.

Prænatal Fitness

Hold dig i form, mens gravid. Udøver løbet af denne tid vil gøre det lettere at tabe sig efter at barnet ankommer. Tage en klasse er en fantastisk måde at møde andre forventer mødre. Lokale hospitaler ofte sponsorere prænatal klasser gratis eller til en lav pris.

Babyproof Hjem

Køb alle elementer til en babyproof hjem før tid. Baby porte, outlet covers og andet sikkerhedsudstyr kan tilføjes til en baby shower ønskeliste. Selvom babyer ikke bliver mobil, indtil de er mellem seks måneder og ni måneder, kan de første måneder har mange søvnløse nætter. Køb alt sikkerhedsudstyr og gemme før tid for, hvornår det er nødvendigt. At være proaktiv er bedst, når det kommer til børns sundhed og sikkerhed. Professionel baby-proofers kan lejes til at kigge over hjem og komme med forslag.

Bringe Baby Hjem

Har en plan for de første par dage hjemme. Har et lager af væsentlige elementer på plads, herunder bleer, klude og bøvs uniformer. Familie og venner vil ønske at komme på besøg. Tal med din partner den bedste måde at byde gæster. Foretag flere middage og fryse til når madlavning er ikke en mulighed. Når venner og familie spørger, hvordan de kan hjælpe, bruge dem. Udpeg en fodring og pleje plan for familiens kæledyr i løbet af denne overgangsperiode.

Related Articles