Til kamp Dyrlæger, Kan hjerneskade Symptomer De sidste år

May 10 by admin

Til kamp Dyrlæger, Kan hjerneskade Symptomer De sidste år


Dvælende symptomer fra kamp-relaterede traumatiske hjerneskader - selv "mild" tilfælde - kan vare i årevis, ifølge en ny undersøgelse af amerikanske veteraner, der tjente i Irak og Afghanistan.

Veterans stadig kæmper hovedpine, depression, svimmelhed og andre symptomer på op til otte år efter deres hoved skaden skete, fandt forskerne.

Undersøgelsen ser på 500 veteraner, som gennemgik generelle sundhed og depression screeninger mellem 2008 og 2011 på Oklahoma City VA Medical Center og viste sig at have symptomer på mild traumatisk hjerneskade og post-hjernerystelse syndrom.

Deltagerne, mest mænd, blev grupperet efter, om deres hoved skade var sket inden for de sidste to år, tre til fire år, fem til seks år, eller syv til otte år.

Den patienterne selvvurderet seks symptomer: hovedpine, svimmelhed, balanceproblemer, dårlig koordinering, problemer med beslutninger, og depression.

Om skaden var sket to år eller otte år tidligere gjort nogen signifikant forskel i hyppighed eller intensitet af symptomer. Og den type skade gjort nogen forskel.

"Der var en tendens til depression at være en smule mere almindelig i de fem-til-otte [år] gruppe," siger undersøgelse forfatter Dr. James Couch, professor i neurologi ved University of Oklahoma Health Sciences Center i Oklahoma City. "Så ikke blot ikke gå væk, hvilket er, hvad vi var vi ville sandsynligvis finde -. Det kan have en tendens til at blive værre"

Traumatisk hjerneskade betragtes kendetegnende bekæmpe skade.

"Omkring to tredjedele af de mennesker havde primært blast skader, og omkring en tredjedel havde skader i forbindelse med fald, motorkøretøjsulykker og så videre," Couch sagde. "En af mine patienter havde en raket ramte en balkon lige over ham, og han blev slået ud af de faldende stykker beton."

Undersøgelse tilfælde faldt på den nedre ende af traumet spektrum.

"Det er dybest set milde traumatiske hjerneskader," Couch sagde. "" Mild "hvilket betyder, at patienten ikke har flænger, der var alvorlige, ikke havde en kraniebrud, ikke kræver operation på hovedet på grund af skaden."

En ekspert beskrev forekomsten af ​​mild traumatisk hjerneskade.

"Sandsynligvis 10 procent til eventuelt over 20 procent af udsendte service medlemmer udvikler [traumatisk hjerneskade]," siger Dr. Steven Cohen, professor i anæstesiologi og intensivbehandling medicin på Johns Hopkins University School of Medicine og en oberst i den amerikanske hær Reserver. "Blandt dem diagnosticeret med [traumatisk hjerneskade], 40 procent til 50 procent er milde."

Begge eksperter sagde den vedvarende bivirkninger, der ses i undersøgelsen er nedslående.

"Med næsten enhver medicinsk tilstand, jo længere du har det, jo mindre sandsynligt er det, at det nogensinde vil gå væk," sagde Cohen, der arbejder med patienter på Walter Reed National Military Medical Center i Bethesda, MD.

"En god ting: Nu militæret gør et godt stykke arbejde med at screene folk og få dem behandling," Cohen sagde. "De har alle sagsbehandlere;. De har såret-kriger centre Jeg synes det er mere vanskeligt i reservister og folk med milde skader Fordi de ender med at forlade aktiv tjeneste, og de har ikke den samme støtteordning.".

Undersøgelse forfatter Couch sagde, at "den militære ledelse og håndtering af disse skader har ændret sig gradvist, men dramatisk over tid I ​​2002 ville de sandsynligvis sige,." Åh, du lige fået din klokke ringet lidt;. Nu få tilbage derude ' Nu siger de, "du fik din klokke ringet og du er nødt til at tage ud en dag eller to, og vi vil revurdere og se, om vi kan sætte dig tilbage på linjen." "

Fysisk, nutidens soldater er langt bedre beskyttet, sagde han. "Hjelmene er langt, langt foran, hvad der blev brugt under Anden Verdenskrig eller i Koreakrigen, Vietnam," Couch bemærkede.

Han håber at fortsætte sin forskning med en 10-årig kontrolleret, prospektivt studie.

"Vi er nødt til at parre op traumatisk hjerneskade person med en person, der er løb-sex-implementering matchede, og forsøge at finde ud af, hvilke typer af problemer opstår lige fra at blive udsendt til en høj risiko, høj intensitet situation, hvor en persons nødt til at være på vagt og meget opmærksomme hele tiden, "Couch sagde.

Cohen sagde, at de langsigtede udsigter for head-sårede soldater berettiger undersøgelsen. "Er disse mennesker mere tilbøjelige til at dø?" sagde han. "Vi ved, at mennesker med alvorlig hovedtraume er mere tilbøjelige til at udvikle visse former for demens. Ikke blot otte år senere, men hvad sker der 30 år ned linjen?"

Studiet er planlagt til præsentation i denne uge på American Headache Society årsmøde i Los Angeles. Data og konklusioner bør betragtes som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Related Articles