Terapi behandling for en svær Stroke

May 31 by admin

Alle i et slagtilfælde ofrets umiddelbare cirkel føler vanskeligheder, der præger af helbredelsesprocessen. Familier kan have personen til at komme tilbage på hans fødder hurtigt. Ingen craves normalitet, dog mere end ham selv offeret. Heldigvis har helbredelsesprocessen for alvorlige slagtilfælde ofre kommet langt. Rehabilitering sessioner, medicin og andre helbredende metoder er alle brugt som terapi, der vil give en person til at fungere så godt som han nogensinde kan være i stand til at, så hurtigt som muligt.

stroke Rehab

Fordi et slagtilfælde forårsager hjerneskade, kan aldrig blive genvundet visse typer funktionalitet. Rehab hjælper et offer maksimere sin succes ved at bruge prøvede og sande metoder til at genoprette funktionen til kroppen. Range-of-motion øvelser er nogle af de mest almindelige, men når gentaget, kan ofte give de bedste resultater. Et slagtilfælde offer kan kun være i stand til at bevæge sin hånd efter tusinder af mislykkede forsøg, og rehabiliterende kirurgi fokuserer på at gøre sådan bevægelse muligt og komfortable. Andre komplekse funktioner, selv at få klædt og børste tænder, kan blive tættere på normal efter genoptræning.

Medicin

Medicinsk behandling er en meget almindelig form for terapi efter et slagtilfælde. I de tidlige stadier, kan læger bruger en blod tyndere, såsom aspirin til at bryde op en blodprop og genoprette strømmen til hjernen. Skulle hjernen begynde at modtage ilt kort efter et slagtilfælde, vil du sandsynligvis opretholde en god mængde af funktionalitet. Læger kan vælge at administrere behandlinger direkte i blodstrømmen gennem en intravenøs slange under og efter operationen, hvilket ofte hjælper ofre sig hurtigere og fuldstændigt. Andre lægemidler, mest deres eksperimentelle stadier og med 2009, hjælpe med at overvinde neurologisk deficit, der gør genvinding så svært.

Yderligere terapier

Enderectomies og angioplasties udføres straks på slagtilfælde ofre for at minimere risikoen for skader. Men hvis disse procedurer er mislykket, kan lægerne indføre en vævsplasminogenaktivator ind i blodbanen. Tale patologer, meget gerne rehabiliterende læger arbejder med personer, der har lidt et slagtilfælde til at genoprette tale. Hyperbar ilt kamre har vist en vis løfte i mindske skaderne på et slagtilfælde. Endelig kan hjertesygdomme behandling forhindre et slagtilfælde opstår igen.

Related Articles