Teknologi i Healthcare Safety Issues

March 13 by admin

Teknologi har tilladt for fremskridt inden for sundhedsvæsenet. Det skaber også sikkerhedsspørgsmål inden for områder som privatlivets fred, edb-system funktionsfejl og menneskelige fejl. Computer systemfejl kan lave elektroniske patientjournaler (EPJ) utilgængelige, herunder vigtige patientoplysninger såsom sygehistorie, allergier og medicin lister. Menneskelige fejl såsom typografiske fejl skaber sikkerhedsproblemer i sundhedsvæsenet, der er afhængige af præcise oplysninger.

Privatliv

Privacy love beskytte privatlivets fred for patienternes personlige oplysninger, herunder demografi, sygehistorie og forsikring oplysninger. Føderale lovgivning kræver, at alle patientoplysninger behandles fortroligt. Ved lov, kan personlige oplysninger deles kun med dem, der har brug for oplysninger til at give en service.

Teknologi, der anvendes i sundhedsvæsenet skal give en måde at sikre, at patienten oplysninger forbliver private. Når uautoriserede personer holdes i at få adgang en patients adresse eller kontaktoplysninger, er patienten beskyttet mod identitetstyveri, svindel og andre trusler.

Computer System Funktionsfejl

Edb-system funktionsfejl forhindrer sundhedspersonale i at få adgang nødvendige oplysninger. Oplysninger lagret på et computersystem kan gå tabt eller beskadiget. Sundhed behandlere stole på patientdata, der er gemt i systemet for at holde styr på patienterne og deres vilkår og behandlinger.

En patients sikkerhed kan bringes i fare, da hans læger og sygeplejersker nægtes adgang til sine oplysninger. For eksempel, hvis en patients EMR, at patienten har en allergi over for penicillin og EMR ikke er tilgængelig, kan hans læge ordinere penicillin og provokere en allergisk reaktion.

Menneskelig fejl

Menneskelige fejl såsom typografiske fejl kan føre til sikkerhedsproblemer. Et eksempel på dette er en medicin dosering fejl. En læge skriver en recept instruere en patient til at tage en 1 mg pille dagligt. Oplysningerne indtastes i computeren, der skal fyldes som 10 mg tabletter. Denne typografisk fejl har patienten tager en meget større gør end beregnet, hvilket kan føre til sikkerhedsproblemer, herunder medicin overdosis.

Indtastning urigtige oplysninger i en EPJ kan også føre til sikkerhedsproblemer. Hvis en sygeplejerske bringer resuméer af læger ordrer for flere patienter til en receptionist på samme tid, kan sikkerheden blive en bekymring. Hvis medarbejderen ved et uheld kommer ind patient En oplysninger i patientens B sagsakter, kan lægefejl resultere.

Related Articles