Teknikker til at holde din stemme fra Rystelser Mens Speaking

November 8 by admin

Teknikker til at holde din stemme fra Rystelser Mens Speaking


Holde din stemme støt, mens du taler offentligt kan være udfordrende. Angst er ofte årsag til en "ryste" stemme, mens står et publikum, uanset om det er en ny gruppe mennesker eller adressering et TV-kamera med et uoverskueligt antal mennesker ser. Visse former for praksis kan udvikles over tid til at lette denne spænding ind i kontrollerede følelse af kærtegn. Angst øvelser kan være både psykisk og fysisk, og hvis praktiseres ordentligt, yderst gavnlig for dem, der har brug for et løft i tillid.

Visualisering Øvelser

Visualisering øvelser er nyttige, hvis forberede en stressende talende øjeblik. Din eksterne personlighed er en direkte personificering af din underbevidsthed. Dette omfatter din evne til at føle stress, kærlighed og lykke. Visualisere øvelser kapitalisere på det positive og drukne det negative. Ved at fokusere på kærlighed og lykke, har du mulighed for at glemme alt om stress. Husk, at det virker begge veje, men på en kontrolleret indstilling det er virkelig ikke til hårdt øge din tillid til at en håndgribelig grad. Visualisering øvelser er designet til nutiden, og er ikke så effektive, når forberedelserne til fremtidige begivenheder.

Biofeedback

Biofeedback tager visualisering øvelser et skridt videre. I stedet for at fokusere på de mentale aspekter af den angst, der kan forårsage din stemme til at ryste, biofeedback fokuserer på de fysiske egenskaber af angst. Sænkning dit blodtryk er et vigtigt eksempel på, hvordan biofeedback har umiddelbare resultater. Ved at holde styr på din puls i en 10-sekunders periode og derefter gange med seks giver dig dine slag i minuttet. For at sætte tingene i perspektiv, den gennemsnitlige voksne hvilepuls er 60-100 slag i minuttet. Hvis din puls er for høj, er du oplever angst, som direkte bidrager til din ryster stemme.

Øjenkontakt med Crowd

Fatningen er kritisk, når de forsøger at undgå ængstelige situationer. Nervøsitet kan nemt overtage og pludselig du glemmer linjer, blande ord og din stemme bliver rystet. I stedet for ruder ind i mængden og taler, som om du taler med en væg, gør øjenkontakt med dem, du kan se tættere på forsiden. Gør øjenkontakt vil øge ro og indsnævre den store menneskemængde ned til én person ad hvem du fokuserer.

betablokkere

Betablokkere, specielt dem, der blokerer Ø1 og p2-receptorer, kan anvendes til at reducere din puls ved at blokere virkningen af ​​noradrenalin og adrenalin, som frigives fra det sympatiske nervesystem. Der er to typer af beta-receptorer, beta 1 og beta 2. Beta 1-receptorer er i hjertemuskulaturen, mens beta 2 receptorer er lokaliseret i blodkarrene eller kardiovaskulære system. Hvis du overveje at tage beta-blokkere for at reducere din angst, mens du taler, overveje ikke-cardio selektive beta-blokkere, eller mærker, der behandler både beta 1 og 2-receptorer. Disse typer af betablokkere er almindeligt ordineret til at reducere forhøjet blodtryk, som kan forårsage angst og hypertension.

Related Articles