Tegn på problemer Sensory Integration

October 12 by admin

Tegn på problemer Sensory Integration


Hjernen er ansvarlig for at tage information opnået gennem sanserne og hensigtsmæssigt at fortolke det. De fem grundlæggende sanser er syn, berøring, hørelse, smag og lugt. Kroppen sanser også bevægelse og har en følelse af selvbevidsthed. Mens sanserne synes at være uafhængige af hinanden, de rent faktisk arbejder sammen. Nogle gange, selv om de ikke rigtigt arbejde sammen, hvilket resulterer i sensoriske integrationsproblemer, undertiden også kendt som sensorisk forarbejdning lidelse.

Tactile

Nogle børn viser en forstærket reaktion at røre ved. De er generet af forskellige teksturer, herunder deres tøj og etiketter. Nogle kan blive generet af meget let berøring eller ved folk simpelthen passerer tæt forbi, hævdede, at det er smertefuldt. Andre kan smække ind i ting eller personer med et stort pres eller ofte falde og synes at ikke føle smerte. De kan bruge en alt for stram greb, når du holder redskaber. Hold øje med dem, der ikke kan lide at få rodet eller kan ikke stå at børste hår eller tænder.

auditiv

Nogle børn med sensoriske integrationsproblemer er følsomme over for lyde. Kig efter dem, der dækker deres ører under semiloud lyde eller klager over, at det er for højt, når det ser ud til at være forholdsvis roligt. Nogle børn får også revved op, når de er generet af støj.

Visuel

Børn, der oplever synsproblemer er dem, der har tendens til at skele, gnide øjnene, blinke en masse, kan ikke få øjenkontakt og ikke kan lide bestemte mønstre eller lys. De kan have svært sporing og læsning.

Motor færdigheder

Kig efter børn, der synes at blive forsinket i deres brutto- og / eller finmotorik. Andre motoriske tegn omfatter børn, hvis adfærd væsentligt ændrer i situationer. Et barn, der kræver vestibulære eller balance hjælp kan spinde rundt som en tornado eller nyde opholder sig på en gynge i lang tid. Hold øje med børn, der ikke kan stoppe flytte og dem, der synes altid at være faldt over.

Mundtlig

Børn med orale problemer kan have sensorisk forarbejdning lidelse. De kan sætte alting i munden, forbi buksetrold året, hvor det er acceptabelt at gøre det. Måske de tygge på deres skjorter og blyanter eller slikke objekter. De kan også savle og har svært ved at spise eller har problemer med at tale.

olfaktoriske

Nogle børn er meget følsomme over for lugt. De kan have en aversion mod lugte, at andre ikke engang mærke til. Disse dufte kan udløse vredesudbrud og frustration. Også se for børn, der har deres næser en masse.

Opførsel

Børn, der har sensoriske integrationsproblemer kan ofte blive markeret, fordi de synes at have adfærdsmæssige problemer. Tag et nærmere kig på dem, der ikke kan sidde stille eller bliver let overstimuleret når i en gruppe. Andre kan synes at være overdrevent sløv eller ikke er opmærksomme på, hvad der foregår omkring dem. De kan synes at få let frustreret og har vredesudbrud. Nogle er særligt følsomme over for følgende specifikke rutiner og synes mere bekymrede end deres jævnaldrende.

Related Articles