Tegn og symptomer på Rotator Cuff Skader

January 31 by admin

Skuldrene indeholder muskler og sener, der fast holder overarmen på plads og vedlagt. Kendt som rotator cuff, dette område har størst bevægelsesområdet sammenlignet med andre fælles af kroppen, hedder Mayo Clinic. Når disse muskler eller sener er beskadiget, det er diagnosticeret som en rotator cuff skade. De fleste er i stand til at helbrede gennem omhyggelig foranstaltninger og udføres uden behov for medicinsk intervention; dog søge råd hos en læge, hvis smerte i skulderen varer længere end en uge, anbefaler Mayo Clinic.

Skulder smerter

Den mest åbenlyse tegn på rotator cuff skade er smerter, når du løfter armen. Skader opstår oftest under et fald, eller hos mennesker, der er involveret i sport eller erhverv, hvor løft af armene over hovedet er konstant. Rotator manchet skader er almindelige i baseball spillere, tennisspillere, vægtløftere, bueskytter, svømmere, butik hylde grossister eller malere. Den sårede kan også føle smerte eller ømhed, når du flytter skulderen i alle retninger og ofte når sover på siden af ​​skadet skulder.

Skulder Svaghed

Hvis der er et rip eller rive i senen væv, skulderen er sandsynligvis betydeligt svagere og ude af stand til at opretholde løfte noget med en masse vægt eller stof. Styrkelse øvelser, der arbejder musklerne i skuldrene kan hjælpe med at forhindre rotator cuff skader. Når sker en skade, undgå insisterende trække eller løfte med de sårede arm.

Tab af bevægelse

En rotator cuff skade begrænser bevægelsesområdet en person har med arm og skulder. Visse arm positioner kan forårsage mere smerte end andre. De fleste vil ikke være i stand til at nå så langt tilbage eller så højt op i luften uden en stormløb af ekstrem smerte.

Urge at holde Arm Inaktiv

Fordi rotator cuff spiller en så afgørende rolle i armen evne til at opretholde fluiditet og lethed af arm bevægelse, en skade på området giver en person trangen til at begrænse arm bevægelse helt. I disse tilfælde, enhver bevægelse af armen er bare alt for smertefuldt. Ofte simple opgaver såsom at sætte på en frakke eller kæmning ens hår blive vanskeligt at udføre.

knitrende

Mange mennesker med rotator cuff skader kan høre en svag knitrende lyd, når roterende deres skadede arm på en bestemt måde. Dette er en stor indikation af, at bolden af ​​overarmen knogle ikke holdes sikkert på plads i stikket på skulderen, hvilket resulterer i knogler gnide sammen.

Alder

Dem over 40 år er mere tilbøjelige til at opleve en opdeling af proteinet (eller collagen) inden for rotator cuff fra flere års brug, rapporterer Mayo Clinic. Ældre personer er også mere tilbøjelige til at udvikle kalkaflejringer eller gigt i det område, som rotator cuff, hvilket får den til at blive klemt og betændt.

Related Articles