Tal med dine teenagere

November 11 by admin

Tal med dine teenagere


At lytte er en to-vejs gade, når det kommer til forældre-teenager diskussioner om stofbrug og andre spørgsmål.

Forældre har brug for at lytte til deres teenagere, før deres teenagere vil lytte til dem, University of Illinois i Urbana-Champaign forsker John Caughlin siger. Han mener public service-annoncer, der rådgiver forældre til at "bare snakke" til deres teenagere om stoffer, fordi de vil lytte er vildledende.

Caughlin, professor i tale kommunikation, siger hans forskning viser, at hvis forældrene ikke allerede har etableret et mønster af at lytte til deres teenagere, "der er en anstændig chance for, at teen ikke vil lytte til den forælder, når emnet bliver til stoffer og alkohol. "

Han studerede 57 forældre-teenager par at finde ud af, om forældre og teenagere, der ofte beskæftiger sig med en meddelelse mønster kendt som "efterspørgsel / trække" en tendens til at have negative resultater på sundhedsområdet, såsom dårligt selvværd og stofbrug blandt teenagere.

Efterspørgslen refererer til nagende eller kritisere og trække midler undgå at diskutere emner, der vedrører den anden persons kritik.

Undersøgelsen fandt teen stofbrug kan forudsiges ved at undersøge teen forælder diskussioner, der ikke er direkte relateret til narkotika.

Caughlin siger dette "antyder, at kommunikationsmønstre, der er etableret til at håndtere hverdagens konflikter kan påvirke den måde, forældrene og unge håndtere diskussioner af mere alvorlige emner som unges sundhed-risikoadfærd."

Mens anti-narkotika kampagner fokuserer på at tale med børn om narkotika, kan diskussioner om andre emner også være afgørende.

"Ud over at sådanne anti-narkotika samtaler, kan det være lige så vigtigt at hjælpe forældre og unge lærer konstruktive strategier for håndtering af konflikter vedrørende verdslige problemer," siger Caughlin.

Undersøgelsen vises i det nyeste nummer af Journal of Social og personlige relationer.

Related Articles