Tage sig af Baby før undfangelsen

August 9 by admin

Tage sig af Baby <i>før undfangelsen</i>
Før </ i> Conception "style =" border-width: 0px; "/>

Kvinder bør gøre status over deres helbred, før du prøver at blive gravid, og forbedre den, hvis det er nødvendigt, siger nye statslige anbefalinger om "pre-undfangelse pleje."

Det betyder at holde op med at ryge, undgå alkohol, og sørg kroniske sygdomme som forhøjet blodtryk er under kontrol, og slippe overskydende pounds, blandt andre trin.

"Vi ønsker par til bevidst tænke på at være klar til graviditet før graviditeten sker. Vi ønsker, at vide at der er mange ting, de kan gøre for at forbedre deres sundhed eller deres barns helbred," siger Dr. Hani Atrash, associeret direktør for programudvikling på De amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse s National Center for fødselsdefekter og udviklingsmæssige handicap.

Atrash medforfatter til rapporten, som blev offentliggjort i denne måned i CDC tidsskrift sygelighed og dødelighed Ugentlig rapport.

De nye anbefalinger blev udarbejdet af eksperter på CDC og mere end 35 selvstyre, offentlige og private partnere. De sigter mod at reducere børnedødelighed og forbedre sundheden for både nyfødte og deres mødre.

Anbefalingerne selv er ikke ny, siger Atrash. "Vi har kendt disse ting i mange år, men de har virkelig ikke været en del af sundhedssystemet."

Selv kvinder, der ikke aktivt planlægger at blive gravid, bør lytte til anbefalingerne, tilføjede han. "Omkring 49 procent af graviditeter i USA er uplanlagte," Atrash bemærkede.

En af de bedste skridt en kvinde kan tage, er at planlægge en pre-graviditet besøg hos sin læge til at vurdere hendes sundhedstilstand (CDC holdet opfordrede til, at sygeforsikring udbydere dækker udgifter til dette besøg).

Andre vigtige anbefalinger til kvinder i den fødedygtige alder:

  • Tag 400 mikrogram folsyre om dagen for at reducere risikoen for neurale rør fosterskader.
  • Hvis en ryger, holde op.
  • Nå og / eller opretholde en sund vægt.
  • Undgå alkohol.
  • Informere læger af al medicin, både over-the-counter og recept.
  • Undgå eksponering for giftige stoffer, der både på arbejdspladsen og i hjemmet.
  • Sammen med din partner, håndværk en "reproduktive liv plan", som indeholder en diskussion af, hvor mange børn du ønsker, og hvornår.

Anbefalingerne kom efter to års omfattende data revision inddrager alle de forskellige agenturer. Eksperterne kiggede på undersøgelser, der fokuserer på tiltag, der forbedrede mødres sundhed og graviditetsudfald.

Ifølge CDC statistik for 2000 var der omkring 62 millioner US kvinder i den fødedygtige alder i alderen 18 til 44 år. Efter alder 44, har 85 procent af de amerikanske kvinder født, ifølge CDC.

To læger i klinisk praksis tilfredshed med de nye anbefalinger.

"Sætte det alle i én sætning er altid nyttigt," siger Dr. Denise Sur, en familie medicin læge på Santa Monica-UCLA Medical Center og en associeret klinisk professor i familie medicin ved David Geffen School of Medicine ved University of California, Los Angeles. "Det giver en organiseret tilgang til at rådgive kvinder."

"Meget kan gøres før graviditeten for at være sikker på at barnet er sundt," sagde hun.

"Intet af dette er noget nyt," aftalt Dr. Richard Frieder, en fødselslæge-gynækolog på Santa Monica-UCLA Medical Center og en klinisk lærer i ob-Gyn ved David Geffen School of Medicine på UCLA. "Dette er en formel erklæring, det samme som det, American College of Obstetricians og Gynækologer har været anbefale i lang tid."

"Det er en strategi for at forsøge at forbedre kvaliteten af ​​pleje til kvinder før graviditet og under graviditeten, så slutresultatet bliver bedre nyfødte resultater," Frieder sagde.

Frieder opfordrede kvinder til at følge anbefalingerne og også at advare deres læge om deres planer om at forsøge at blive gravid. "Kvinder har ikke altid fortælle deres læge, de planlægger at blive gravid," sagde han. Men, sagde han, de burde, og lægen skal huske at spørge om det på rutinemæssige besøg, så planlægningen kan gøres, og kvindens sundhedstilstand vurderet.

Anbefalingerne bliver udbredt, sagde Atrash, med mange af de partnerorganisationer linker til dem på deres hjemmesider.

Related Articles