Syntetisk Pot Brug kan efterligne symptomer på prænatal Disorder

February 6 by admin

Syntetisk Pot Brug kan efterligne symptomer på prænatal Disorder


Kvinder, der bruger syntetisk marihuana under graviditeten kan udvikle symptomer, der ligner dem, der er forbundet med eklampsi og præeklampsi, ifølge en ny undersøgelse.

Selv om kvinder med disse alvorlige prænatal betingelser bliver bedre efter levering, forskere i Californien påpegede, at gravide kvinder med et narkotikaproblem ikke.

Syntetisk marihuana, også kendt som "Spice Gold" ligner marihuana, bortset fra let tilgængelige lægemidlet ikke kan detekteres med en standard urin stof test. Forskerne også advarede om, at virkningerne af denne ureguleret lægemiddel, som sælges lovligt på internettet og i urte-butikker, er uforudsigelige.

Dr. Cindy Lee og Dr. Sally Nalesnik, fra Kern Medical Center i Bakersfield, Californien., Udført forskning, der indebærer det drejer sig om en gravid kvinde, der har lidt et anfald og optrådte ophidset. Kvinden, som fortalte lægerne, hun var omkring 35 uger henne, havde ingen prænatal pleje. Hun havde også højt blodtryk og protein i hendes urin, så hun blev behandlet for eklampsi. Da barnet var i nød, og den eneste kur mod denne potentielt fatal tilstand er levering, lægerne udførte en nødsituation kejsersnit.

Forskerne bemærkede, at lille pige, der blev født ved 28 ugers svangerskab, screenet negative for narkotika. Dagen efter levering, dog kvinden ikke havde genvundet og nødvendige psykiatrisk intervention for psykotisk adfærd.

"Det var en interessant alligevel forvirrende præsentation," Lee sagde i en pressemeddelelse. "Vi ønskede at rapportere det i fremtiden, hvis noget lignende kom op, ville det være i litteraturen og læger kunne henvise til det."

Yderligere lab arbejde viste, at kvinden, der screenes negative for narkotika, havde meget lavt kalium. En anonym ringer op, men meddelte hendes læger, at kvinden regelmæssigt røget Spice Gold.

"Det var ikke en graviditet problem, men et lægemiddel problem," siger Lee. "Eklampsi er helbredt med fødslen, men hun fik ikke bedre efter levering."

Forskerne konkluderede, at fødselslæger og gynækologer har brug for at være opmærksom på nye lægemidler og overveje dem, når de foretager diagnoser. "Jeg har været overrasket, når folk fortæller mig, hvad de er på," siger Lee. "Hvis en patient fortæller mig, at hun er på X, Y eller Z, vil jeg tro det. Hvis hun fortæller mig, at hun ikke er på X, Y eller Z, så jeg ved, at kan ikke være sandt."

Undersøgelsen skulle præsenteres tirsdag på det årlige møde i American College of Obstetricians og Gynækologer i New Orleans. Forskning præsenteret på medicinske møder bør betragtes som foreløbig, indtil publiceret i et peer-reviewed tidsskrift.

Related Articles