Symptomer på en Root Canal Infektion

March 9 by admin

Når nogen har den uheldige behov for en rodbehandling, har han sandsynligvis været der beskæftiger sig med en stor smerte allerede. Denne procedure kan bringe med det potentiale for infektion. Sædvanligvis vil området stå noget udsat indtil en permanent krone kan klæbes. Selv når du er udstyret med en midlertidig krone, er der stadig mulighed for infektion, kan der resultere i yderligere smerter og andre problemer.

Tandpine

Den hyppigste symptom på en rodkanal infektion ville være forekomst af en tandpine. Det vil sandsynligvis være en næsten vedholdende smerte, der er temmelig svær og ofte dunkende.

Følsomhed

Denne særlige symptom er ikke så overraskende, især i lyset af den smerte, men en person, der lider af en rodkanal infektion vil typisk opleve en vis mængde følsomhed over for temperatur, både koldt og varmt.

hævelse

Mange mennesker vil også lider af en vis grad af hævelse til enten den nærliggende tyggegummi eller kinden. Denne hævelse er normalt ledsaget af nogle ømhed.

Dårlig ånde

Afhængig af sværhedsgraden af ​​infektionen, kan en person begynder at lide af noget, der kun kan beskrives som dårlig ånde. Men dette er virkelig fra tanden infektionen. Enhver byld, der kan have dannet kunne bryde åben.

Stivhed

Nogle gange kan smerten fra rodkanalen infektion være så alvorlige, at en persons hals kan blive stiv. Denne særlige symptom vil kun være til stede med andre symptomer. Bare at have en stiv nakke indikerer ikke en rodbehandling infektion (eller enhver anden tand infektion) uden andre symptomer.

Related Articles