Sygesikring programmer for børn i Texas

July 11 by admin

Sygesikring programmer for børn i Texas


Sundhedspleje eller sygeforsikring for børn i Texas er tilgængelig via forskellige programmer. Nogle er offentlige, og nogle er private, men ethvert barn i Texas kan få passende lægebehandling og tandpleje. Selv særlige behov og særlige handicap behandles af nogle programmer inden for staten, så Texas børn er forsynet med omhu.

Forsikring

Texas har udestående private sygesikring planer, ifølge en US News & World Report undersøgelse. Disse omfatter Humana, Cigna, Scott & White og Aetna, og de tager form af sundhed vedligeholdelse organisation (HMO) eller managed care planer. Tusindvis af Texas børn modtage pleje gennem en af ​​disse forsikringsselskaber. Familien betaler en månedlig præmie, gennem et ansættelsesforhold gruppe eller en anden tilhørsforhold, og børnene får lægehjælp.

For forældre, hvis indkomst ikke giver dem mulighed for at købe sygesikring, Texas har Børnenes Health Insurance Program (CHIP). Denne plan dækker børn, der ikke kan kvalificere sig til Medicaid - gruppen fanget mellem Medicaid og privat sygeforsikring.

SKIP er for børn i statsansatte, der giver forsikring til nedsatte priser suppleret af staten.

typer

Texas har også sundhedspleje uden forsikring for børn af forældre, der ikke har råd til privat sundhedspleje gennem arbejde eller andre muligheder.

Den (PHC) program Primær Sundhed dækker eventuelle børn, hvis forældre ikke kan få adgang til andre pleje. Dette program betaler behandlere for ydelser til børn og opererer gennem Department of State sundhedstjenester.

TexCare omfatter Børns Medicaid og CHIP. Texas Health Steps giver medicinske og dentale undersøgelser og pleje til børn på Medicaid. Der er også en WIC eller Kvinders Infant og børn program. HeadStart og Tidlig HeadStart giver føderalt finansieret lægehjælp.

Misforståelser

Forældre i Texas kan tro de ikke kan få specialbehandling for børn, men intet kunne være længere fra sandheden. Børn med særlige behov for sundhedspleje (CSHCN) betaler til medicinske familie support pleje og service for familier med handicappede børn, kroniske sygdomme eller ekstraordinære behov. Fællesskabets sundhedscentre i Texas give området tjenester og de amtslige fattige plejeprogrammer yde omsorg for dem ikke at modtage Medicaid. Texas skole sundhedsprogrammer modtager midler fra staten og yde ekstraordinær pleje til skolesøgende børn.

Fordele

Børn i Texas er ikke begrænset til lægehjælp, som deres forældre har råd til. Nogle gange, forældre er uvidende om programmer til rådighed for Texas børn af enhver økonomisk status, enten gennem forsikring eller lægelig behandling uden forsikring.

Overvejelser

Ud over lægebehandling gennem forsikring eller specielle programmer, Texas har andre programmer til at hjælpe familier, der har brug for hjælp. Der er en STARS-program (staten Texas Assistance og Henvisning System) for at hjælpe Texans finde støtteberettigede programmer til at købe mad eller få lægehjælp eller børnepasning. Sommeren madservice program giver gratis nærende måltider til ethvert barn under 18 år, der dukker op. Da ernæring er et vigtigt element i et godt helbred, Texas gør ethvert forsøg på at hjælpe børn spise godt.

Related Articles