Svær astma modsætning mild astma

May 12 by admin

Svær astma modsætning mild astma


Forskere rapporterer der er store forskelle mellem mennesker med svær og ikke-alvorlig astma, noget, der kan hjælpe med at forklare, hvorfor patienter med svær astma ikke reagerer godt på behandlingen.

Undersøgelsen fra Svær Astma Research Program (SARP), så på 287 personer med svær astma og 382 personer med mild eller moderat astma. Den fandt, at personer med svær astma er mere tilbøjelige til at vise tegn på "air trapping" i lungerne, en tilstand, der forhindrer fuld udånding. Ud dem med svær astma, er mere tilbøjelige til at have luftvejsobstruktion selv efter maksimal behandling. Disse resultater tyder på, at svær astma kan være en anden form af sygdommen, siger forskerne.

"Det fortæller os, at noget helt andet, der foregår i mennesker, der er klassificeret som havende svær astma, enten fysiologisk eller i luftvejene, som berøres," undersøgelse forfatter Ronald Sorkness, en fysiolog ved University of Wisconsin i Madison, sagde i en forberedt erklæring .

Resultaterne blev offentliggjort online i Journal of Applied Physiology.

Omkring 90 procent til 95 procent af astma tilfælde kan kontrolleres med medicin, men 5 procent til 10 procent af befolkningen har en alvorlig form af astma, der ikke reagerer godt på behandlingen. Personer med svær astma kan forventes at få flere angreb og har en øget risiko for en dødelig angreb. Hvert år astma forårsager omkring 4.200 dødsfald i USA.

SARP blev dannet for at lære mere om svær astma og forbedre behandlingen af ​​tilstanden.

Related Articles