Survey tallies Overgangsalderen Symptomer 'Toll

January 1 by admin

Survey tallies Overgangsalderen Symptomer 'Toll


Kvinder, der lider alvorlige hedeture i overgangsalderen kan være mindre produktive på jobbet og har en lavere livskvalitet, viser en ny undersøgelse.

Undersøgelsen, som forskere fra narkotika maker Pfizer, Inc., er baseret på en undersøgelse af næsten 3.300 amerikanske kvinder i alderen 40 til 75. Samlet set kvinder, der rapporterede alvorlige hedeture og nattesved havde en lysdæmper visning af deres trivsel. De var også mere tilbøjelige end kvinder med mildere symptomer at sige problemet hindrede dem på arbejdspladsen.

Omkostningerne ved at tabte arbejdsproduktivitet gennemsnit mere end $ 6500 i løbet af et år, anslået forskerne. Oven i det, de sagde, kvinder med hedeture alvorlige brugt mere på lægebesøg - i gennemsnit næsten $ 1.000 i overgangsalderen-relaterede aftaler.

Pfizer forsker Jennifer Whiteley og hendes kolleger rapporterede resultater online 11 februar i tidsskriftet Menopause.

Det er ikke overraskende, at kvinder med hedeture alvorlige ville besøge lægen oftere, eller rapportere en større indflydelse på deres helbred og arbejde produktivitet, siger Dr. Margery Gass, en gynækolog og administrerende direktør for den nordamerikanske Menopause Society.

Men hun sagde, de nye undersøgelsesresultater sætte nogle tal på spørgsmålet. "Hvad er nyttigt om dette er, at forfatterne har forsøgt at kvantificere effekten," Gass sagde, tilføjer, at det er altid godt at have hårde data om, hvordan overgangsalderen symptomer påvirker kvinders liv.

For kvinderne selv, resultaterne giver garanti for, at de virkninger, de opfatter i deres liv er reelle. "Dette validerer erfaringer de har,« Gass sagde.

En anden gynækolog, som revideret undersøgelsen påpegede mange begrænsninger, dog.

Forskningen var baseret på en Internet-undersøgelse, så de kvinder, der svarede er en "selvvalgt" bundt, siger Dr. Michele Curtis, en fødselslæge og gynækolog i Houston.

Og da det var en engangs-undersøgelse, Curtis sagde, det giver kun et øjebliksbillede af kvindernes opfattelser på det tidspunkt. "Hvad nu hvis de havde en dårlig dag? Eller en god dag?" sagde hun.

Det er også svært at vide med sikkerhed, at hedeture var årsag til kvinders mindre positive opfattelser af deres egen sundhed.

"Det fortæller os, at hedeture dårlige er en markør for at føle ulykkelig," Curtis sagde. "Men er de årsagen?"

Alligevel hun roste forskerne for at forsøge at vurdere virkningen af ​​hedeture med de data, de havde. "Det er en interessant undersøgelse, og disse er vigtige spørgsmål," Curtis sagde.

Ligesom Gass, Curtis sagde resultaterne også validere kvinders erfaringer. "Du er ikke skør for det dårligt," sagde hun.

Resultaterne er baseret på næsten 3.300 kvinder. Mest sagde de enten ikke havde nogen hedeture og nattesved, eller milde symptomer. Men næsten 500 sagde de havde moderate symptomer, mens næsten 150 vurderet dem som alvorlige.

En fjerdedel af beskæftigede kvinder med svære symptomer sagde, at problemet hindrede dem på arbejdet, sammenlignet med kun 4 procent af kvinder med hedeture milde og 14 procent af dem med moderate dem. Curtis påpegede dog, at procentsatserne er baseret på små tal: Kun 43 kvinder med hedeture svære var ansat.

Da det kom til dag-til-dag aktiviteter, følte næsten en tredjedel af kvinder med hedeture alvorlige holdt tilbage, versus 6 procent med milde symptomer og 17 procent med moderate dem.

Den gode nyhed er, at der er måder at gøre dine hedeture mindre hyppige eller mindre intens. Ved alvorlige symptomer, Curtis sagde den mest effektive behandling er hormonterapi - sædvanligvis en kombination af østrogen og progestin. For nu, det er også den eneste behandling, der er godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration specifikt til at lette hedeture.

Men læger og patienter har været på vagt over for hormoner lige siden en amerikansk undersøgelse for ti år siden forbandt terapi for øget risiko for blodpropper, hjerteanfald, slagtilfælde og brystkræft. Den generelle råd nu er for kvinder med hedeture at tage hormoner til den laveste dosis og i kortest mulig tid.

For kvinder, der ikke kan eller ikke ønsker at tage hormoner, der er andre muligheder. Gass bemærkes, at nogle antidepressiva har vist sig at hjælpe med at lindre hedeture. Visse blodtryk medicin og anti-epileptisk medicin også nogle gange ordineret.

Hvis dine overgangsalder symptomer er mildere, kan nogle livsstilsændringer være nok, herunder skrue ned for termostaten om natten eller dressing i lag, så du kan fjerne nogle, når du føler en varm flash kommer på, siger Gass.

Hvis du har brug for mere nødhjælp, dog anbefales Gass at tale med din læge om dine muligheder.

Curtis sagde, det er også vigtigt at være sikker på dine hedeture er resultatet af overgangsalderen, da andre forhold - oftest en overaktiv skjoldbruskkirtel - kan give symptomer også.

Undersøgelse Funder Pfizer markedsfører lægemidler, der anvendes til behandling af overgangsalderen symptomer og depression.

Related Articles