Support System fører til en bedre kost, ernæring

August 17 by admin

Support System fører til en bedre kost, ernæring


Kunne bedre ernæring og kost være så tæt som en hjælpsom telefonopkald væk?

En ny undersøgelse viste, at kvinder, der modtog telefonrådgivning om sunde spisevaner likvideret forbrugende flere grøntsager, frugt og fibre og mindre fedt, hvilket tyder på, at en støtteordning kan betale store belønninger for folk der ønsker at forbedre deres spisevaner.

"Med ordentlig støtte, kan du lave en større ændring i din kost," siger Cheryl Rock, professor i ernæring ved University of California, San Diego, og en undersøgelse medforfatter. "En masse mennesker synes, det er en uoverstigelig opgave. Men denne undersøgelse viser, at ja, ja, du kan gøre en stor forandring."

Undersøgelsen er offentliggjort i spørgsmålet om Journal of Nutrition oktober.

Rock og hendes kolleger randomiseret 3.088 kvinder, alle i fare for en gentagelse af brystkræft, til enten en telefonrådgivning gruppe eller en anden gruppe, der ikke fik telefonen rådgivning. Telefonen rådgivning gruppe fik også nyhedsbreve taler om sund kost og madlavning klasser. Kvinderne blev opmuntret til at bruge opskrifter til at hjælpe dem med at opfylde deres mål for mere frugt, grøntsager og fibre og mindre fedt.

Den "kontrol" - eller sammenligning - gruppe fik trykt materiale om sund kost og blev tilbudt madlavning klasser, men temaerne var ikke relateret til fremme indtag af grøntsager, frugt og fiber og faldende fedt.

Begge grupper spiste temmelig sunde kostvaner i starten af ​​de fire-årig undersøgelse. Begge spiste syv grøntsager og frugt portioner om dagen, 21 gram om dagen af ​​fiber og fik 28,7 procent af energien fra fedt.

Under kostråd 2005 for amerikanerne, er dem på en 2.000-kalorie-en-dages diæt rådes til at spise ni portioner frugt og grønt om dagen, 28 gram fibre, og for at holde den samlede fedt til 20 procent til 35 procent af kalorier det meste af fedt umættede.

Den gruppe, der modtog telefon rådgivning gjorde bedre på deres kost end sammenligningsgruppen på den etårige og fire år mærket, fandt forskerne. På et år, "var der en 38 procent stigning i grønt indtag, en 20 procent stigning i frugt, 38 procent mere fiber" i gruppen, der fik telefon rådgivning, siger Rock.

Ved årets fire af undersøgelsen blev rådgivning gruppen forbrugende 65 procent mere grøntsager, 25 procent mere frugt, og 30 procent mere fiber. Og de fik 27 procent af deres energi fra fedt, mens sammenligningen gruppens fedtindtag var 31 procent.

Forskerne verificeret resultaterne ved at tage blodprøver.

Telefonen rådgivning startede ofte, så faldt som folk vedtog sundere vaner. "De første par uger, de talte til en person på telefonen tre eller fire gange," Rock sagde. "Så for tre eller fire måneder, de talte en gang om ugen. Så det var mere som opfølgning rådgivning. De fik omkring 18 opkald første år, seks andet år fire i det tredje år og tre i det fjerde år. "

Uddannede rådgivere hjalp deltagerne med kostændringer. "Det var ligesom coaching," Rock sagde. For eksempel kan en kvinde sige, at hun ønskede at forbedre hendes morgenmad. En rådgiver kan foreslå spise en appelsin. Men hvis kvinden sagde, nej, det ville ikke fungere, fordi hun spiste morgenmad i bilen, kan vejlederen foreslå en smoothie, der indeholder frugter, der kunne sipped i en rejse kaffe krus.

Rock sagde, at programmet har tre afgørende egenskaber: Krævende ansvarlighed - deltagerne vidste, at de ville få en anden telefonopkald; individualiserende det til en persons livsstil; og sætte mål.

En anden ekspert sagde undersøgelsen viser, at telefonen rådgivning arbejder for at hjælpe folk med at forbedre deres kost.

"Brugen af ​​telefon rådgivning er stigende, og denne undersøgelse viser, at det kan være meget effektive til at opnå forandring samtidig med at kontrollere omkostningerne," siger Connie Diekman, direktør for ernæring ved Washington University i St. Louis, og præsident for den amerikanske Diætetiske Association.

"Hyppigheden af ​​opkaldene kan gøre dette mindre praktisk for store patientpleje, men det gør vise, at kontakt og ansvarlighed forbedre resultaterne," sagde hun. "Ikke alene er telefonkontakt vokser, men at bruge internettet til kontakt er et andet udviklende område.

"Resultaterne af undersøgelsen er signifikant i at folk opretholdt adfærdsændring i fire år, en ændring, der øger odds at adfærden vil blive en rutine," Diekman tilføjet. "Undersøgelsen befolkning, selv om, startede som sundere spisere, med flertallet forbrugende fem [portioner frugt og grønt] en dag, så flere undersøgelser vil være nødvendige for at afgøre, om en gruppe med dårlige kost vaner kunne opnå en sådan ændring."

Kunne folk hverve deres familie for den samme støtte som telefonen rådgivning, med de samme virkninger? Måske, Rock og Diekman sagde.

"Støtte er nøglen til så mange adfærd ændrer sig. Og have en partner, der arbejder som en gruppe, eller udvikle telefon venner er skridt, som mange mennesker kan tage for at gøre spise ændringer. Men uddannet intervieweren sandsynligvis hjalp,« Diekman sagde.

Related Articles