Sundhed Tip: Fordelene ved meditation

September 25 by admin

Meditation er at få opmærksomhed som en potentiel måde at vedligeholde trivsel og et godt helbred. Det kan berolige dit sind, slappe af din krop, og dulme din ånd. Desuden er det billigt og risiciene er minimale.

Meditationsteknikker er ikke nye. De har eksisteret i tusinder af år. Alle kan meditere, uanset religiøs eller kulturel baggrund.

Overvej disse forslag fra Mayo Clinic at få dig i gang:

  • Vælg en meditationsteknik der passer til din livsstil og trossystem. Mange mennesker bygge meditation i deres daglige rutine.
  • Afsæt nogen tid. Start med 5-minutters meditation sessioner én eller to gange om dagen og arbejde op til 20 minutter hver gang.
  • Hold forsøger. Vær god ved dig selv, som du kommer i gang. Hvis du mediterer og din opmærksomhed vandrer, langsomt vende tilbage til det objekt, følelse eller bevægelse, du fokuserer på.
  • Gør meditation en del af dit liv. Mange mennesker foretrækker at starte og slutte dagen med en periode med meditation. Andre foretrækker at tage meditation pauser i løbet af dagen. Eksperimentere og finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

Related Articles