Sundhed & Skønhed Tips til kvinder

December 7 by admin

Sundhed & Skønhed Tips til kvinder


Leder og føle dine bedste øger din selvtillid og selvværd. Førende en usund livsstil ikke blot kan påvirke den måde, du føler, men også den måde, du ser. Du udsætter dig selv for sygdomme og kan lide af hudproblemer. Der er mange ting, du kan gøre på daglig basis for at hjælpe med at forbedre dit helbred og få mest ud af dit udseende.

checkups

For at bevare et godt helbred, foretage regelmæssige besøg på lægens kontor for at afgøre, om der er behov bestemte screeningstest. Ifølge American Heart Association, den vigtigste dødsårsag hos kvinder er hjertesygdom såsom et slagtilfælde og hjerteanfald. Få kolesterol og blodtryk test hvert andet år, eller som anbefalet af din læge. Brystkræft er en anden førende årsag til død og tidlig påvisning er afgørende for en vellykket genopretning. Årlige mammografi, startende i en alder af 40, kan være lifesavers. Andre screeninger værd at overveje omfatter dem for generel sundhed, diabetes, knogle sundhed og hiv.

Kost og Motion

Få regelmæssig motion og spise en sund kost for at hjælpe med at opretholde din vægt og reducere din risiko for diabetes, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og tyktarmskræft. Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler voksne kvinder udfører styrketræning øvelser to dage om ugen og aerob motion i 150 minutter, fordelt på syv dage i ugen. Spis en varieret kost med kulhydrater, såsom hele-korn, grøntsager og frugter, til energi. Medtag protein, såsom fisk, kylling og bælgfrugter, at vedligeholde og reparere muskelvæv. Få fedt fra umættede kilder såsom olivenolie og rapsolie.

Facial Care

For at opretholde en sund ansigtshud, anvende solcreme dagligt. Påfør en læbepomade med SPF på dine læber, fordi det er her, nogle af din krops tyndeste hud er. Nip aldring i opløbet ved at anvende en anti-aging creme dagligt, så tidligt som 20 år. Kig efter en retinoid creme, der indeholder A-vitamin til at fremme cellefornyelsen og kollagen produktionen. Hvis du bruger flere lotion eller sera på din ansigtshud, vente mindst fem minutter i mellem hver én, når de anvender dem, ellers kan man mindske effekten af ​​den anden.

Kropspleje

Som du alder, hud fornyelse bremser. For at opretholde glat hud, eksfolierer din krop. Fjernelse døde hudceller fremmer cirkulation og giver en bedre absorption af body lotions. Skrub din hud mindst to gange om ugen. Hvis du bor i et varmt klima, døde hudceller ophobes hurtigere og du måske ønsker at skrubbe oftere. Påfør body wash til en eksfolierende handske eller en loofah og krat din krop i en cirkulær bevægelse. Du kan også bruge en scrub løsning på egen hånd. Påfør en fugtgivende bodylotion bagefter.

Related Articles