Sundhed Reform Summit synes at være faldende korte of Goal

January 31 by admin

Sundhed Reform Summit synes at være faldende korte of Goal


Præsident Barack Obamas forsøg på at kickstarte sundhedsreform ved at holde en tværpolitisk topmøde om spørgsmålet syntes at være faldende kort af sit erklærede mål torsdag, med Obama beder lovgiverne til at fokusere på, hvad begge parter kan blive enige om og Republikanerne reagere med opfordringer til ophugning den nuværende indsats og starter forfra.

Selv Obama indrømmede, at topmødet syntes at have ringe chance for at ende i en meningsfuld reform af sundhedssystemet.

"Jeg ved ikke, at disse huller kan bygges bro, og det kan være, at ved udgangen af ​​den dag, vi kommer ud herfra sige:" Nå, har vi haft nogle ærlige uenigheder, "Obama sagde, tilføjer," men Jeg vil gerne sørge for, at denne diskussion er faktisk en diskussion og ikke bare os handler taler point. "

Men republikanerne ikke syntes at være i humør til kompromis.

"Dette her er en farlig eksperiment, en farlig eksperiment med den bedste sundhedssystem i verden," House republikanske leder John Boehner fra Ohio sagde viftede sin hånd mod bunken af ​​dokumenter, der var demokraternes sundhedsvæsen regningen.

I mellemtiden, mange af landets mest indflydelsesrige medicinske grupper søgte i denne uge for at minde amerikanerne hvor dårligt reform er nødvendig.

"Præsident Obama vil have en stor mulighed for at forklare, hvad der er i lovgivningen sundhedsreformer og derved frasortere fakta fra fiktion," sagde Ron Pollack, administrerende direktør for familier USA. "Det er sandsynligt, at energi Demokraterne i Kongressen for at bringe sundhedsreform over målstregen."

I januar blev den skelsættende sundhedspleje lovgivning, syntes klar til at passere sænket med valget af en republikaner til at fylde Massachusetts Senatet sæde afholdt i årtier af en demokrat, den afdøde Edward M. Kennedy. Tabet af sædet nægtet Demokraterne deres filibuster-bevis, 60-sæde absolut flertal og gav Republikanerne stemmer nok til at blokere de fleste lovgivning.

Demokratiske lovgivere har forsøgt at beslutte, om at forsøge at skubbe gennem lovgivning med et simpelt flertal af 51 stemmer i Senatet ved at bruge budgettet forsoningsproces, der forbyder brugen af ​​en filibuster.

Reform sundhedslovgivning ville blive vedtaget ved en to-trins proces. For det første ville Parlamentet passere Senatet regningen og sende den til formanden for hans underskrift. Så ville en ekstra regning være bestået af Senatet og House gennem forsoningsprocessen, der ville ændre Senatet regningen, så den afspejler de af præsidenten ændringer.

Med dette scenario som en kulisse, søgte Obama at generobre debatten ved at sende sin egen sundhedspleje lovforslag om Det Hvide Hus hjemmeside i denne uge. Planen, som ville koste lige under 1000 milliarder dollar over de næste ti år, ville udvide sygesikring til 31 millioner uforsikrede amerikanere, reducere det føderale budgetunderskud med 100 milliarder dollar i de næste 10 år, og tage skridt til at tøjle skyhøje medicinske omkostninger, i henhold til forslaget.

Planen ligner Senatet lovforslaget, herunder mandater, som alle købe forsikring, forbud, der holder forsikringsselskaberne fra at nægte dækning på grund af allerede eksisterende forhold og skabelsen af ​​udvekslinger sygesikring at fremme konkurrencen.

Der er dog nogle bemærkelsesværdige nye elementer, herunder et forslag om at give den føderale regering og stat forsikring lovgivere mulighed for at afvise "urimelige og uberettigede" præmieforhøjelser. Timingen kan være rigtige for en sådan foranstaltning, siger Pollack.

Nyheder rapporter i sidste uge afslørede, at Anthem Blue Cross, Californien største forsikringsselskab, Vandreture præmier med op til 39 procent på individuelle sygesikring planer. Forsikringsselskabet sagde, at det var tvunget til at gøre det, fordi økonomien var at spørge mange yngre, sundere deltagerne til at droppe deres dækning, der forlader dem med for mange ældre, sygere deltagere på deres ruller. Selskabet har siden besluttede at udsætte de forhøjelser i to måneder, mens sagen er revideret.

"Regulering præmierne vil ikke gøre noget for at reducere de stigende udgifter til lægebehandling," Karen Ignagni, præsident og administrerende direktør af Amerikas sygesikring planer, en industrigruppe, sagde i en erklæring. "Det ville være som capping de priser bilproducenter kan oplade forbrugerne, men at lade stål, gummi og teknologi fabrikanter opkræve de bilproducenter, hvad de vil."

Andre bestemmelser i Obamas plan omfatter øget støtte til lav- og familier moderat indkomst til at købe forsikring og gradvist lukke det såkaldte "doughnut hul" i Medicare medicin dækning. Medicare stopper betaler for recepter efter planen og modtageren har brugt $ 2830 om receptpligtig medicin og begynder at betale igen, efter out-of-pocket udgifter hits $ 4550.

Planen vil også bevare en skat på høje omkostninger, arbejdsgiver-sponsorerede politikker forsikring, men vil forsinke gennemførelsen frem til 2018 - og da kun under en højere tærskel, 27500 dollars for familie planer.

Obamas forslag også vil give yderligere finansiering til stater til at udvide deres Medicaid ruller og ville gøre op med den kontroversielle aftale indrømmet Nebraska, der ville have haft den føderale regering betaler de fulde omkostninger for at statens nye Medicaid enrollees.

Der ville ikke være regeringen-run plan - den såkaldte offentlig løsning - eller skal arbejdsgiverne til at tilbyde forsikring. Men virksomheder med 50 eller flere ansatte, hvis arbejdstagere brug for offentlig støtte til at købe forsikring på egen hånd ville betale vurderinger for ikke at gøre det.

Republikanerne har været vokal i deres modstand engros reform, med nogle opladning, at reformerne er for dyre og for bureaukratisk. Devon Herrick, en sundheds økonom med National Center for Politisk Analyse i Dallas, sagde, at en dramatisk nedtrappet reformindsats - såsom en ensartet skattelettelse, der kunne benyttes til at købe forsikring, evnen til at købe forsikring på tværs af stat linjer og forsikring bærbarhed, eller evnen til at bevare sygesikring efter forlader et job - vil fremme det nationen.

»Hvis formandens forslag skulle blive lov, kan det i væsentlig grad begrænser den type sundhed planer amerikanerne ville have adgang til," Herrick sagde.

Mange organisationer er uenige. De amerikanske Nurses Association, American Heart Association, American Diabetes Association, Forbrugere Union, Familier USA og servicemedarbejdere Union International, blandt andet sendt et brev til Kongressens ledere der opfordrer vedtagelsen af ​​"meningsfuld sundhedsreform."

"Hvis vi ikke har bestået sundhedsreform, vil præmierne skyrocket, millioner vil slutte sig til rækken af ​​de uforsikrede, små virksomheder vil falde sundhed dækning, vil folk fortsat nægtes dækning som følge af allerede eksisterende tilstande, vil seniorer står over for en større og større hul i receptpligtig medicin dækning, "Pollack sagde. "Omkostningerne ved ikke at gøre noget er enorm."

Som for offentligheden, mange amerikanere foretrækker en slags reform, men der er bred uenighed og endda forvirring om hvilken form det skal tage. En meningsmåling af Harris Interactive / healthday tidligere på måneden fandt, at halvdelen af ​​amerikanerne ønsker en form for sundhedsreform i de næste to år, men omkring 40 procent ikke var til fordel for den foreslået af Demokraterne lovgivning.

Related Articles