Sundhed Højdepunkter: 25 jan 2005

April 22 by admin

Her er nogle af de seneste sundhedsmæssige og medicinske nyheder udvikling, samlet af redaktørerne af healthday:

FDA godkender sydafrikanske HIV medicinkur

Den amerikanske Food and Drug Administration meddelte tirsdag, at den har givet foreløbig godkendelse af et generisk HIV medicinkur fra et sydafrikansk selskab.

Det er første gang, at en HIV medicinkur foretaget af en ikke-amerikansk generisk lægemiddel selskabet har modtaget foreløbig godkendelse fra FDA.

Den co-emballeret antiretrovirale lægemidler regime til behandling af HIV-1-infektion hos voksne er fremstillet af Aspen Pharmacare. FDA har foreløbig godkendelse betyder, at dette produkt opfylder agenturets amerikanske handelsnormer for kvalitet, sikkerhed og virkning.

Eksisterende patenter og / eller eksklusivitet forhindre dette produkt i at blive markedsført i USA, siger FDA. Men godkendelsen gør det generiske lægemiddel regime til et potentielt køb under den amerikanske præsidents Emergency Plan for AIDS Relief.

-----

Næsten en million Trampolin tilbagekaldt

Næsten en million trampoliner og omkring 296.000 FunRing kabinetter bliver tilbagekaldt af Jumpking Inc. i Texas, fordi de udgør en potentiel risiko for alvorlig personskade, siger Consumer Product Safety Commission USA.

Svejsninger på trampoliner kan bryde under brug og få dem til at falde, og de monteringsbeslag af kabinetter FunRing have skarpe kanter, der kan forårsage rifter, sagde CPSC.

Hidtil har selskabet modtaget 47 rapporter om mindst en trampolin svejse bryde. Der har været 21 rapporter om skader, herunder: en hjernerystelse; hoved, nakke og rygskader; en brækket arm; rifter; forstuvninger og blå mærker.

På kabinetter FunRing har der været ni beretninger om alvorlige flænger, når børn blev skåret af de skarpe kanter på konsollerne.

Tilbagekaldelsen omfatter 14- og 15-fods Jumpking trampoliner sælges separat og med FunRing indhegninger. De trampoliner med indhegninger blev solgt over hele USA og Canada fra juli 1999 til december 2003. Trampoliner uden kabinetterne blev solgt fra juli 1999 til februar 2004.

Forbrugere med disse produkter bør stoppe med at bruge dem og kontakte Jumpking at modtage gratis reparationssæt. Kontakt selskabet på 1-866-302-8669 09:00 til 06:00 ET mandag til fredag.

-----

Epidemic Trussel Vigende i Tsunami områder: WHO

Potentielle epidemier i tsunamiramte områder i Østasien synes nu meget usandsynligt på grund af den hurtige globale reaktion på katastrofen, World Health Organization (WHO) siger ..

Efter December 26 tsunamien, WHO advarede om, at 50.000 personer eller mere kunne dø af epidemier af sygdomme som kolera, diarré og luftvejssygdom, Voice of America rapporteret.

Men hurtige internationale bestræbelser på at levere rent drikkevand, opgradering sanitære faciliteter og give medicin i høj grad har reduceret denne trussel.

"Den kollektive indsats af de regeringer, hjælpeorganisationerne og lokalsamfund har sammen skabt en situation, hvor vi ikke får en anden bølge af dødsfald, fordi vi nu har fået de systemer på plads til at gøre det meget, meget usandsynligt, at vi får enhver enorme udbrud af sygdom, "sagde David Nabarro, leder af WHO krisestab.

Tsunamien Dødstallet i øjeblikket er på mere end 250.000 mennesker.

-----

Menneskelige forsøg Begynd For AIDS Vaccine

Merck & Co., siger det er begyndt at tilmelde 1.500 kandidater til at deltage i forsøg med en vaccine til forebyggelse af infektion med HIV, den virus, der forårsager AIDS.

Fase II forsøg vil blive udført af en international koalition for folk i fare i Nord- og Sydamerika, Caribien og Australien. Selvom podning kaldes "den mest lovende kandidat, som vi har set hidtil" af en talskvinde for HIV Vaccine Trials Network (HVTN), en godkendt vaccine ville stadig være omkring et årti væk, rapporterede Associated Press. HVTN er delvist støttet af det amerikanske National Institutes of Health.

The Merck vaccine bruger en genetisk modificeret common-forkølelse virus, der er beregnet til at dræbe humane celler, der bliver smittet med HIV. Fordi det ikke indeholder nogen form for HIV-virus i sig selv, kan vaccinen ikke føre til HIV-infektion, kan heller ikke den modificerede kim forårsage en kold, siger selskabet. De kliniske undersøgelser vil omfatte mandlige og kvindelige frivillige i alderen 18-45.

Omkring en halv snes virksomheder og organisationer over hele verden arbejder på at udvikle en AIDS-vaccine, wiren tjenesten rapporteret. To har nået fase III test - den afsluttende fase før regeringens godkendelse søges. Et fase III forsøg blev fremsat uden held i 2000, mens den anden kandidat - udtænkt af det amerikanske militær - nu indskrive frivillige, sagde AP.

-----

Moderne sygdom skyldtes Ancient Indavl: Undersøgelse

Mange af menneskehedens moderne dårligdomme skyldes, at vore gamle forfædre ikke har nok potentielle mager, britiske forskere hypotesen.

Ancient indavl betød, at naturlig udvælgelse ikke kunne fjerne skadelige genmutationer hurtigt nok, ifølge forskere på Bath University. Forskerne, skriver i tidsskriftet Public Library of Science Biology, den humane DNA var blevet ændret med ca. 140.000 naturlige mutationer i sidste 6 millioner år tilbage.

Den mest skadelige af disse genetiske ændringer fandt sted, da der var relativt lille antal hominids - de tobenede primater, der senere udviklede sig til mennesker, ifølge en konto fra BBC News Online.

Til sammenligning rotter eller mus havde tilstrækkelige hjælpere at vælge imellem, der forårsager skadelige DNA mutationer, der hurtigt elimineres fra genpulje, siger forskerne.

-----

Kinesiske æg Rolls Kan indeholde glaspartikler

Schwans Food Manufacturing Inc. tilbagekalder 162,500 pounds af frosne æg ruller, der kan indeholde små stykker glas, det amerikanske landbrugsministerium Fødevaresikkerhed og Inspection Service siger.

Følgende produkter, som hver har virksomhedens nummer EST. 5630 inde i USDA mærke inspektion, påvirkes:

  • 11-ounce pakker af "Pagoda, hvidt kød kylling æg Rolls & Textured sojamel." Hver pakke er forsynet med dato koden "384315."
  • 11-ounce pakker af "Pagoda, svinekød og rejer & Vegetable Protein produkt". Hver pakke bærer datokoder "384314" eller "384315."
  • 3,75-pund pakker af "Minh Gourmet Chicken Egg Rolls, hvidt kød kylling." Hver pakke er forsynet med dato koden "384313."

Æg ruller blev pakket mellem 8 nov og 11, 2004, og blev distribueret til butikkerne på landsplan. Selskabet har ikke modtaget nogen klager eller rapporter om skader forbrugerne.

For mere information, kontakt firmaet på 1-800-551-5961.

Related Articles