Stress Disorder Påvirker 20% af Intensive Care Patienter

September 9 by admin

Stress Disorder Påvirker 20% af Intensive Care Patienter


Omkring 20 procent af intensiv afdeling overlevende oplever symptomer på post-traumatisk stress disorder.

Det er konklusionen af ​​en undersøgelse foretaget af forskere, der anmeldt data fra 15 tidligere undersøgelser, der omfattede 1.745 tidligere intensive patienter i USA og en række europæiske lande.

De anmeldelse Forfatterne konkluderede, at traumet en intensivafdeling kan udløse PTSD symptomer og påvirke negativt en persons livskvalitet, efter de forlader hospitalet. I undersøgelser, der brugte spørgeskemaer til at vurdere patienternes symptomer, 22 procent af tidligere intensive patienter udviklede PTSD symptomer. I undersøgelser, der påberåbes kliniker diagnose, 19 procent af tidligere intensive patienter udviklede PTSD symptomer, revisionen fundet.

Mareridt, søvnproblemer, flashbacks, irritabilitet, vrede og en følelse af følelsesmæssig løsrivelse eller følelsesløshed werere blandt symptomerne på PTSD.

"I betragtning af, at omkring fire millioner mennesker besøger ICU hvert år i USA alene, er det et væsentligt spørgsmål folkesundheden," Review hovedforfatter Dr. Dimitry Davydow, en assisterende professor i afdelingen for psykiatri og adfærdsmæssige videnskaber ved University of Washington School of Medicine i Seattle, sagde i en Center for Advancement of Health pressemeddelelse.

Visse faktorer øgede risikoen for PTSD efter en intensivafdeling, såsom at have en forudgående historie af psykiske lidelser, især angst eller depression.

Hos disse patienter, "stressende situationer kan medføre forværring af deres underliggende psykiatrisk sygdom. At blive behandlet i en ICU, en person er alvorligt syg, og ofte døden nær, så det er en meget alvorlig stressfaktor. Denne kombination kan føre til en senere forværring af deres forudgående psykiatrisk lidelse, «Davydow sagde.

De anmeldelse Forfatterne fandt også, at patienter sederede med benzodiazepin medicin (såsom Valium og Xanax) var mere tilbøjelige til at udvikle PTSD symptomer, som var dem, der mindede skræmmende oplevelser, mens de var i ICU.

"Brugen af ​​beroligende midler på intensivafdelingen er vigtig, fordi folk skal bedøvet, hvis de kræver mekanisk ventilation eller andre invasive procedurer," Davydow sagde. Men han bemærkede, at nogle beroligende midler, såsom benzodiazepiner, er mere tilbøjelige til at forårsage desorientering, forvirring og psykotiske oplevelser, der er så skræmmende, at patienterne opfatter dem som en egentlig traumatisk begivenhed.

Undersøgelsen blev offentliggjort i udgaven af tidsskriftet General Hospital Psychiatry September / oktober.

Related Articles