Stofmisbrug behandling Options

November 14 by admin

Stofmisbrug behandling Options


Stofmisbrug og afhængighed påvirket over 20 millioner amerikanske familier i 2007. Misbrugere ofte vise forskellige temperamenter, handle ud af karakter og uforvarende såre dem omkring dem, når narkotika cravings er værst. Denne mentale og fysiske lidelse påvirker både hvide og minoriteter, de rige og de fattige, brudte familier og glade husholdninger, børn og voksne. Mærkeligt, dypning i et ulovligt stof kan hurtigt spiral ind i en out-of-control afhængighed, især med heroin eller crack-kokain. Relapse er fælles, selv om enkeltpersoner nyde mere succes med programmer, der er målrettet de grundlæggende årsager til stofmisbrug, samt de fysiske og følelsesmæssige symptomer. For eksempel, hvad godt er ædruelighed, når en person går helt tilbage til arbejdsløshed eller et voldeligt forhold?

Residential døgnbehandling

Residential døgnbehandling kræver patienter til at leve på en særlig facilitet i en længere periode, så kan overvåges deres adfærd og kan indgives rundt-the-clock bistand. Behandlingen kan være så kort som 30 dage eller op til et år, selv om forskning tyder det tager mindst seks måneder for et vellykket resultat. Denne type behandling program er specielt effektivt for stof-misbruger unge, kriminelle indsatte og personer med lange historier om afhængighed.

Formålet med bolig døgnbehandling er at re-socialisere patienterne til en stoffri, alkohol-fri, kriminalitet-frit liv. De vil modtage medicin og den 24/7 støtte til bekæmpelse af kvalmende symptomer på abstinenser. De vil også blive givet redskaber til at klare livet efter stofmisbrug, og rådgivere vil løse nogle af de problemer, der førte til afhængighed i første omgang.

Et eksempel på et døgntilbud er Miramar i Laguna Beach, Californien. Misbrugere behandles af en ekspert team af medicinske fagfolk, herunder adfærdsmæssige terapeuter, psykologer, akupunktører, ernæringseksperter, massører og andet sundhedspersonale. Anlægget er udstyret til at fuldføre en-til-en terapi, samt familie terapi. Ud over medicinsk behandling og rådgivning, kan personer deltage i planlagte aktiviteter som akupunktur, massage terapi, yoga, cardio træning, svømning, vandreture i naturen, kunst terapi, strand outtings, tennis, cykling og kæledyr terapi.

Intensiv Ambulant Program

Intensive ambulante programmer typisk mødes tre dage om ugen i to til fire timer per session. Disse programmer kan nemt planlægges omkring arbejde eller skole for at give private mulighed for at fortsætte tjene penge eller forfølge deres karriere, og samtidig søger stofmisbrug hjælp. Omkostningerne ved en ambulant program er betydeligt mindre end hospitalsindlæggelse, hvilket gør det en bedre løsning for mange mennesker.

Ambulante faciliteter tilbyder adfærdsmæssige behandlinger til at hjælpe enkeltpersoner at træffe bedre beslutninger og føre sundere liv. Kognitiv adfærdsterapi giver de nødvendige redskaber til at genkende, undgå og håndtere livssituationer, der bidrog til stofmisbrug i fortiden. Familiemedlemmer er ofte inviteret til at deltage terapi sessioner på disse klinikker, også, så de har de redskaber til at støtte inddrive patienten gennem denne svære tid.

Mange af disse programmer kaldes "12-trins programmer" som Anonyme Alkoholikere eller Narcotics Anonymous. Behandlingen trin vil hjælpe patienten indrømmer hun har et problem. Der er nogle gange en religiøs overtone til disse programmer, som hjælper nogle misbrugere klare livet og overvinde afhængighed. Patienten vil blive parret op med en inspirerende sponsor, en tidligere narkoman, der har erfaring resterende ædru og kan vejlede hvert skridt på vejen.

Rådgivning

Rådgivning fungerer bedst med andre typer behandling, snarere end stand-alone. I virkeligheden er denne fremgangsmåde er iboende i næsten hver anden type program. En psykolog kan hjælpe addicts i bedring finde de dybereliggende årsager til deres adfærd og lære nye klare mekanismer, så de kan træffe bedre beslutninger. Sessions kan være en-til-en, gruppe eller familie-orienteret. Oftest kan enkeltpersoner deltage rådgivning sessioner under aften eller weekend timer, der arbejder omkring en travl hverdag.

Sober Living

Når en person forlader boligområder behandling, den "virkelige verden" venter. For at hjælpe tidligere stof-brugere justere og blive på sporet, er de ofte sendt til en sober levende facilitet. Dette kunne være et lejlighedskompleks eller et hus, hvor der er andre tidligere patienter, der forsøger at holde sig ædru. De addicts i bedring kan støtte hinanden og give et narko- og alkohol-frit miljø. En sober boform er bedst for narkomaner, som er udløst af de mennesker og steder omkring dem.

Medicinsk Detox / Hospital Care

Medicinsk detox begynder som regel med en tur på skadestuen. Normalt er denne type behandling er for alvorlige misbrugere, der er i moderat risiko for tilbagefald. Enkeltpersoner har en mere en-til-én type behandling for det meste, selv om nogle gruppe rådgivning kan være til rådighed. En detox program bruges til at forebygge tilbagefald ved at opfylde ofte hele ugen og giver medicinsk overvågning.

Et eksempel på et hospital detox program er Michigans Brighton Hospital, som er den næstældste narkotika og alkohol behandling facilitet i landet. Her kan den enkelte vælge mellem en 30-dages beboelse program eller en ambulant medicinsk behandling med delvis hospitalsindlæggelse. Tilpassede individuelle planer omfatter normalt familierådgivning, et 12-trins program, rådgivning, lægehjælp og efterbehandling opfølgning.

Medicin

Der er mange typer af medicin, der bistår med stofmisbrug behandling. Det første skridt i behandling af alvorlige afhængighed er at skære en person ud fra stoffet og hjælpe ham håndtere abstinenser. Ofte er kvalme, adfærdsændringer, angst, rystelser, depression og mani er så uudholdelig, at det sender stof-brugere helt tilbage til deres gamle måder. Tager overvåges nøje receptpligtig medicin kan forhindre øjeblikkelig tilbagefald ved at stabilisere hjernefunktion.

Medicin er mest almindeligt anvendt til behandling af heroin, morfin, tobak, kokain, methamfetaminer og alvorlige tilfælde af marihuana eller alkohol afhængighed. Almindelige lægemidler indbefatter metadon og buprenorphin, som er målrettet den del af hjernen, der er påvirket af heroin eller morfin brug. Disulfiram, naltrexon og acamprosat er alle bruges til at hjælpe patienterne undgå alkohol.

Finde en Program & Fastlæggelse succes

Det bedste sted at begynde at lede efter et program er hjemmesiden for stofmisbrug og mental sundhed Services Administration (SAMHSA) af det amerikanske Department of Health og Human Services. Der er også en gratis hjælpelinje: 1-800-662-HJÆLP. De bedste programmer er akkrediteret og licenseret med nogen klager opført på Better Business Bureau. De udgiver også statistikker og undersøgelser af deres effektivitet og give en efterbehandling program for at forhindre tilbagefald.

Den Substance Abuse og Mental Health Services Administration (SAMHSA) fandt, at der var flere faktorer, der førte til en bedre succes med stofmisbrug patienter. En faktor var den type stof patienten blev hooked på: mennesker i for alkoholmisbrug rapporterede bedre resultater end folk i for opiater eller kokain misbrug. Uddannelse var en anden faktor: jo højere uddannelsesniveau, jo mere sandsynligt en person er at fuldføre behandlingen. En tredje faktor er, hvordan patienterne endte i programmet: de, der blev henvist til behandling af en medarbejder Assistance Program eller af en strafferetlige system mandat var mere tilbøjelige til at fuldføre behandling samt.

Den siger "Du kan føre en hest til truget, men man kan ikke gøre ham drikke" gælder især for patienter, der kommer ind et stofmisbrug program. Det er svært - og ofte smertefulde - til venner og familiemedlemmer til at se deres elskede kæmper med afhængighed. Det kan være frustrerende og svært at forstå, hvordan en person kan ikke bare "snap ud af det", så andre personer måske overveje rådgivning for at hjælpe sig selv håndtere de komplekse følelser for at blive involveret med en stof misbruger. For inddrive patient, er der simpelthen ingen erstatning for en omsorgsfuld støtte netværk.

Related Articles