Stammen af ​​moderskabet

April 10 by admin

En af de tungeste byrder står en ny mor er den endeløse opgave at skulle løfte sit barn - fra krybbe, fra karbad, fra autostolen, hvor.

"I første omgang er nye mødre løfte syv til 10 pounds 50 gange om dagen. Og med 12 måneder, de sandsynligvis jagter og løfte en 17-pund barn," siger Dr. Alan M. Levine, en ortopædisk rygsøjlen kirurg i Baltimore. "To år senere, vil mødre løfte en 25-pund til 30 pund barn."

Selv om det forekommer logisk, at en mors muskler ville styrke med en gradvis forøgelse af et barns vægt, det er ikke så let.

Børn har brug for ofte at blive løftet fra svære at nå steder, for eksempel, siger Dr. Joel Press, medicinsk direktør for Center for Spine, Sport og erhvervsmæssig revalidering på Rehab Institute of Chicago.

"Et af de største problemer, vi ser i at løfte børn er alle de akavede stillinger, du har brug for at få dig selv i. For eksempel samler dem op fra den fjerne ende af krybbe i midt om natten eller løfte dem ud af en bil sæde, "Press siger.

»Og komplicerer tingene endnu mere er, at disse børn er sprællende over det hele," tilføjer han. "Det er ikke nær så nemt som at tage for eksempel en 20-pund box".

Det er en perfekt opskrift på problemer lige fra trukket muskler til kroniske rygsmerter.

Så indtil den dag kommer, når din baby er i stand til at bevæge sig på sin egen, hvad er en mor til at gøre?

"Du ønsker at øve ordentlig ryg og krop mekanik," Press siger. "Det betyder, at forstå, hvordan at løfte -. At bøje i knæene og holde ryggen flad"

Og det er afgørende at bære barnet tæt på kroppen, tilføjer han.

"Tænk over det - hvis du holder et 10-pund bowlingkugle lige ud fra kroppen, er det meget sværere end at holde den tættere på din krop," Press siger.

Levine, der for nylig drøftede emnet på et møde i American Academy of ortopædkirurger i New York, tilbyder disse ekstra tips til nye mødre til at undgå rygsmerter:

  • Begynd at udøve snart efter levering, for at genoprette mave og ryg muskeltonus. Ti minutter af strækøvelser på gulvet hver dag vil genoprette hofte og ryg fleksibilitet. Dette kan gøres, når barnet er napping.
  • Prøv at komme tilbage til din normale vægt inden for seks uger efter fødslen.
  • Du må ikke strække armene ud for at afhente din baby. Bring ham tæt på dit bryst før løft. Og undgå at vride din krop.
  • For at vælge et barn op fra gulvet, bøje på dine knæ, ikke på din talje, så squat ned, stramme din mave muskler og løft med dine ben muskler.
  • Fjern den høje stol bakken, når du forsøger at sætte barnet i eller tage barnet ud af stolen.
  • Når du tager et barn fra krybbe, sætte krybbe nedad og trække barnet mod dig, i stedet for at løfte hende op og ud.
  • Overvej at bruge en front pack til at bære barnet, når du går.
  • Bær ikke et barn på hoften; dette stammer rygmuskler.
  • For at undgå øvre rygsmerter fra amning, bringe barnet til brystet; ikke bøje sig over for barnet. Og sidde i en oprejst stol i stedet for en blød sofa.
  • Fire-dørs biler er bedre end to-dørs dem til at placere barnet i autostolen, som ofte er placeret i midten af ​​bagsædet. Du må ikke stå uden for bilen, mens nå i og på arms længde, hvilket placerer barnet i sædet. I stedet bør du først knæle på bagsædet, og derefter sætte barnet i autostolen.

Hvad skal man gøre: For mere information, besøg den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons 'Sådan forhindrer rygsmerter websted. Og det nordamerikanske Spine Society tilbyder en nyttig Tilbage Quiz for kvinder.

KILDER: Interview med Alan M. Levine, MD, klinisk professor, ortopædkirurgi, University of Maryland, og direktør, Alvin og Lois Lapidus Cancer Institute, Sinai Hospital, både i Baltimore; Joel Press, MD, medicinsk directo, Center for Spine, Sport og erhvervsrettet revalidering Rehab Institute of Chicago

Related Articles