Spil til Dobbelt Approach-Avoidance Conflict

November 8 by admin

Spil til Dobbelt Approach-Avoidance Conflict


TV-spil shows kan være intuitive illustrationer af dobbelt tilgang-undgåelse konflikt. Seerne kommer til at føle konkurrencedeltagere 'konflikter, som de kæmper om attraktive præmier, mens på samme tid at undgå ødelæggende tab. To TV-spil viser bl.a., "Deal or No Deal" og "Fear Factor", præcist skildre følelsesmæssige drama, der er den dobbelte tilgang-undgåelse konflikt. Ridning denne følelsesmæssige rutschebane med tv-deltagere giver seerne en øget bevidsthed om, hvordan man løser de dobbelte tilgang af skatteunddragelse konflikter, der utvivlsomt plager deres eget personlige liv.

Definition

Dobbelt tilgang-undgåelse konflikt opstår, når du skal vælge mellem to ting, du begge ønsker og frygt. For eksempel, en kvinde ønsker at arbejde sent, men også ønsker at møde hendes ven til middag. Hvis hun arbejder sent, vil hun slutte hendes projekt (vil), men risikere hendes sikkerhed gå hjem alene om natten (frygt). Hvis hun møder sin ven til middag, vil hun nyde et godt måltid (vil), men også lide gennem historier om hendes vens "perfekt" forhold (frygt).

"Aftale eller ingen aftale"

I NBC 's "Deal or No Deal," en deltager vælger 1 af 26 uåbnede dokumentmapper indeholdende et ukendt beløb mellem 1 cent og $ 1 million, og fortsætter derefter at opdage og fjerne beløbene i de resterende dokumentmapper. Efter hver runde, er deltageren tilbydes en aftale for hendes uåbnede dokumentmappe, som indfører den dobbelte tilgang-undgåelse konflikt. Hun kunne holde det ukendte beløb i hendes uåbnet dokumentmappe (vil), som kunne være så lidt som 1 cent (frygt), eller tage den aftale, som kunne betale mere (vil) eller mindre (frygt) penge.

"Frygt faktor"

"Fear Factor" luftning på NBC bringer deltagerne ansigt til ansigt med overvældende frygt. Den dobbelte tilgang-undgåelse konflikt ensues når deltagerne bliver bedt om at udfylde et stunt, der udløser en af ​​deres dybeste frygt. De kan derefter lide gennem den intense frygt (frygt) for at afslutte stunt og eventuelt vinde en pengepræmie (vil), eller de kan undgå deres frygt (vil) ved at give op i løbet af stunt og få elimineret fra spillet (frygt).

Mental Imagery og følelsesmæssige reaktioner

Det er et veldokumenteret faktum, at hjernen ikke kan se, om en aktuel erfaring er reelle eller indbildte og så giver den samme følelsesmæssige reaktion i begge tilfælde. Dette er grunden til atleter praktiserer mentale billeder for at forbedre spillets ydelse. Ser dobbelt tilgang af skatteunddragelse konflikter på TV-spil shows giver seerne til at opleve følelsen og løse disse konflikter på det mentale plan, før vender dem i realtid i deres eget personlige liv.

Related Articles